Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba večeri

Pogledajte kako je Cro Cop nokautirao Gonzagu!

Cro Cop
Foto: Screenshot
11.04.2015.
u 23:15

Bio je to njihov drugi dvojboj, prvi puta borili su se 2007. godine, a tada je pobijedio Gonzaga

Mirko Filipović osvetio se Gabrielu Gonzagi za poraz iz 2007. godine i dokazao da i u 41. godini može pružiti puno toga u svijetu slobodne borbe. Cro Cop je u trećoj rundi nokautirao Brazilca i ostvario svoju prvu pobjedu od povratka u UFC.

Prve dvije runde protekle su u dominaciji Gonzage koji je našeg borca rušio na pod i bio dominantniji, ali Mirko je odolijevao napadima i dobro se branio. U drugoj rundi mu je puknula arkada, lice mu je bilo krvavo, ali tijekom stanke sanirali su njegove ozljede i krenuo je u nastavak borbe. 

Nakon toga bio je mnogo odlučniji i u toj trećoj rundi došlo je do obrata, Filipović je dobro laktom pogodio protivnika i srušio ga na pod. Tada je on bio u mnogo dominantnijem položaju, izmorio ga udarcima, a onda čekao svoju priliku i dočekao ju. Nekoliko vezanih udaraca laktom i šakama u glavu Gonzaga nije mogao podnijeti, a sudac se bacio među njih i prekinuo borbu. Hrvatski borac otrčao je do svog kuta i sa svojim timom proslavio pobjedu, a dvoranom se orilo: "Mirko, Mirko".

- Želim zahvaliti svim Hrvatima koji su me došli bodriti ovdje, kao i svima koji su me u Hrvatskoj gledali preko malih ekrana, a posebno svojim ljudima iz Privlake koji su potegnuli skroz do Krakowa kako bi bili uz mene, prve su riječi Cro Copa nakon pobjede.

Pogledajte kako je to izgledalo!

>>Mirko se oglasio na Facebooku: Hvala svima, ova operacija je gotova

>>Mirko Filipović je premlatio Gonzagu i pobijedio u Krakowu: 'Hvala svim Hrvatima na podršci!'

>>Evo kako su na Twitteru reagirali čelnik UFC-a, navijači, borci...

 

 

Komentara 55

Avatar NikadRobom
NikadRobom
23:24 11.04.2015.

Bravo!!!!!

EL
EllaE
23:29 11.04.2015.

The KING!!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
23:24 11.04.2015.

Tko je slijedeci na listi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije