Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENE PRIJAVE

Zašto biste trebali sudjelovati na 11. PMI Forumu?

PMI Forum
Foto: Promo
31.10.2017.
u 15:15

Plaza Event Centar u Zagrebu će od 13. do 15. studenoga 2017. ugostiti oko 400 projektnih menadžera koji će se okupiti na PMI Forumu

Idealan omjer praktičnih radionica, predavanja, okruglih stolova, predstavljanja korisnih alata za upravljanje projektima i druženja – sve to PMI Forum čini najvećim regionalnim strukovnim okupljanjem na kojem biste trebali sudjelovati i vi!

Plaza Event Centar u Zagrebu će od 13. do 15. studenoga 2017. ugostiti oko 400 projektnih menadžera koji će se okupiti na PMI Forumu. Jedanaesto godišnje okupljanje stučnjaka za upravljanje projekta tijekom tri dana trajanja donijet će niz prilika za druženje, edukaciju i razmjenu iskustava. Zašto među njima trebate biti i vi?

1. Radionice na kojima ćete nešto naučiti i moći odmah primjeniti – prvi i treći dan PMI Foruma rezervirani su za cjelodnevne radionice koje kombiniraju teoriju i praksu. Ove godine možete birati između četiri radionice: Agilna procjena i planiranje, Kako postati i ostati uspješan voditelj projekata, Kako razviti vještine utjecaja za uspjeh projekta i SDI: Zašto radimo to što radimo.

2. Predavanja i stručne rasprave u koje se možete uključiti – konferencijski dan u utorak, 14. studenoga, donosi niz stručnih predavanja i panela u kojima će sudjelovati ugledni izlagači kao što su Vedrana Jelušić Kašić (EBRD), Mitja Kumar (Deloitte), arhitekt Branimir Medić i proslavljeni glumac Zijah A. Sokolović.

3. Trendovi primjene projektnog menadžmenta na hrvatskom tržištu – PMI Hrvatska uoči Foruma provodi anketu među projektnim menadžerima, a tijekom konferencijskog dana predstavit će rezultate.

4. Nagrada za projekt godine – najbolji projekti iz prošle godine tijekom konferencijskog dana PMI Foruma dobit će nagradu za najbolji projekt godine. Ako niste do sada, ne propustite prijaviti svoj projekt iduće godine!

5. Predstavljanje alata za upravljanje portfeljem projekata – u utorak u rasporedu konferencije četiri tima će predstaviti alate za učinkovito upravljanje i praćenje realizacije projekata, a izlaganje će popratiti i praktični primjeri primjene. Antonio Prišćan i Igor Gregurec iz tvrtke Altima predstavit će Planview, rješenje za upravljanje resursima i projektima. Luka Novosel i Marko Štimac iz tvrtke Primakon i Algebre održat će predavanje Izumiru li dinosauri? Analiza trendova na tržištu EPPM alata. Sanja Šteković Savić i Mateja Tuščić iz tvrtke Sedam IT prezentirat će CA PPM – pomoć u planiranju portfelja. Ivan Matejašić i Marijana Schönberger iz tvrtke Spin prezentirat će Project Tracer – Kompas u šumi otvorenih projekata.

Prijave za konferenciju su otvorene – prijavite se online!

Razloga da budete na 11. PMI Forumu ne nedostaje – vidimo se u Zagrebu od 13. do 15. studenoga 2017!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije