Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javni poziv

Zagrebačka županija dijeli 3,3 mil.kn za razvoj poduzetništva

'gra...zgb.08.08..2006. zagreb iz zraka,radovi u gradu-dioki,zitnjak snimio:boris scitar FOTKE IZ ZRAKA RAZNO'
'boris scitar'
23.04.2012.
u 14:18

U proteklih 11 godina, odnosno od 2001. do danas, Zagrebačka županija izdvojila je više od 28 milijuna kuna za razvoj poduzetničkih zona na svom području

Zagrebačka županija uputila je u ponedjeljak javni poziv svim zainteresiranim građanima i općinama na svom području za dodjelu 3,3 milijuna kuna za poticanje osnivanja i razvoj poduzetničkih zona.

Sredstva će se dodjeljivati za izradu projektne i druge dokumentacije za zonu, otkup zemljišta za formiranje zone, uređenje zemljišta i okoliša, uređenje infrastrukture i opremanje zone te druge potrebe u funkciji zone kao i potrebe poduzetnika prema programu osnivanja i razvoja poduzetničkih zona. Gradovi i općine dodijeljena sredstva mogu koristiti isključivo za namjenu za koju su odobrena, a svoje zahtjeve s potpunom dokumentacijom mogu poslati do 15. svibnja 2012. godine.

U proteklih 11 godina, odnosno od 2001. do danas, Zagrebačka županija izdvojila je više od 28 milijuna kuna za razvoj poduzetničkih zona na svom području.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije