Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ako ste mislili u nabavu

Provjerite kako rade trgovine na blagdan Svih Svetih

šoping
Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
31.10.2019.
u 14:50

Trgovine u velikim šoping-centrima neće raditi na blagdan Svih Svetih

Ako ste sutra, na blagdan Svih Svetih, namjeravali krenuti u nabavu namirnica, većina trgovina radi, ali uglavnom skraćeno. Trgovine u velikim trgovačkim centrima zatvorene su.

Konzumove trgovine rade skraćeno. Pregled radnog vremena trgovina možete pogledati ovdje. Lidlove trgovine također će raditi na blagdan i to uglavnom do 18 sati, a ponegdje i do 21 sat.

Većina Kauflandovih trgovina radit će po nedjeljnom radnom vremenu, od 8 do 21 sat. Radno vrijeme Intersparovih trgovina bit će kao u nedjelju, uglavnom od 8 do 14 sati.

Trgovine u Arena Centru će biti zatvorene, a Interspar će raditi od 8 do 14 sati. I trgovine u Avenue Mallu će biti zatvorene. Za blagdan Svih Svetih Westgate Shopping City neće raditi, stoji na njihovim stranicama.

City Center one također ne radi na blagdan Svih Svetih, dok Interspar trgovina radi do 14 sati. 

"TC King Cross u petak, na Dan svih svetih, 1. studenoga 2019., radit će po sljedećem radnom vremenu: Centar zatvoren. Interspar radi od 8 do 20 sati", stoji na stranicama centra.


 

Ključne riječi

Komentara 11

PR
protuudar
22:57 31.10.2019.

Da imaju imalo ljudskosti ne bi radili bar na blagdane ako moraju već nedjeljom. Da im kune ne pobjegnu....hlapljivo i gramzivo

DH
dalibor.hren
14:41 01.11.2019.

Kaufland radi "samo" od 8 do 21??? Svaka čast, fuj!

NI
NikoCro
05:49 01.11.2019.

Da Bog da nista ne prodali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije