Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Za sve ljubitelje kave: Naučite kako trgovati cijenom dionica Starbucksa

Starbucks
15.12.2022.
u 08:00

Starbucks je tvrtka koja ne treba uvod. Ovaj američki lanac kafića jedan je od najvećih i najprepoznatljivijih brendova na svijetu. Na nestabilnom tržištu na kojem su dionice u padu, Starbucks je prevladao trend pada. Tvrtka je skočila 16,97% u posljednja tri mjeseca i gotovo 7% u posljednjem mjesecu.

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati cijenom dionica Disneya (takozvani financijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica”. Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica” preuzmite ovdje.

Tvrtka je objavila izvrsne rezultate, bilježeći rekordnih 8,4 milijarde dolara tromjesečnih prihoda koji su povećali rast na već razvijenom američkom tržištu. Početkom jeseni, Starbucks je najavio velike planove za širenje svog tržišta s najvećim potencijalom, Kine. Tijekom sljedeće tri godine tvrtka planira povećati broj svojih trgovina u Kini za 50% na više od 9.000. Iako ovom širenju prijete ograničenja u Kini glede Covida, kineske vlasti nedavno su najavile da će ta ograničenja ublažiti, za što analitičari kažu da je signal da će Kina okončati svoju politiku nulte tolerancije prema Covidu.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica” preuzmite ovdje.

Većina investicijskih banaka je podcijenila koliko će se dobro ove godine Starbucks poslovati – uglavnom zbog zabrinutosti glede gubitka unosnog ruskog tržišta nakon povlačenja u svibnju zbog invazije na Ukrajinu. Neki također navode zabrinutost zbog usporavanja gospodarskog rasta, iako još uvijek nema dovoljno dokaza o usporavanju poslovanja kafića. Trenutna ciljna cijena Credit Suisse je 103 dolara.

Izvori: Marketwatch
CFD-ovi su kompleksni visoko spekulativni instrumenti, koji donose visoki rizik brzog gubitka novca zbog financijske poluge ili zaduživanja. Trebate dobro razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li podnijeti visoki rizik od gubitka svog vašeg investiranog kapitala. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. 84% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ukoliko nastavite investirati u ugovore za razliku (CFD) na virtualne valute, zapamtite da su vrijednosti izuzetno volatilne i mogu rezultirati značajnim gubicima kroz kratko razdoblje. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik. Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država ili Belgije i nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije