Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Cijena zlata je u porastu od početka godine. Naučite kako trgovati cijenom zlata

Fortrade
12.01.2023.
u 08:58

Cijena zlata je od početka godine porasla za preko 50 dolara po unci, dok brojni čimbenici trenutno pogoduju zlatu.

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati cijenom zlata na online burzi (takozvani financijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatni vodič “Kako trgovati cijenom zlata online”. Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom zlata online” preuzmite ovdje.

Čini se da globalni sukob raste posvuda. Sukob u Ukrajini ne pokazuje znakove jenjavanja. Napetosti između SAD i Kine oko Tajvana rastu.

Sjeverna Koreja je prošle godine ispalila više raketa na Južnu Koreju nego u bilo kojem prethodnom razdoblju, kao i na Japan, a američki ratni brodovi patroliraju tim područjem.

Sjedinjene Države i Saudijska Arabija priopćile su kako očekuju da će Iran pokrenuti napad na naftna postrojenja. Sam Iran se suočio s građanskim i vjerskim nemirima, a zemlja upire prstom u Sjedinjene Države.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom zlata online” preuzmite ovdje.

Posljednji argument u prilog zlatu je tehnički – kad god zlato dosegne takozvanu "najnižu " cijenu od 1615 dolara, ono se vraća, jer trgovci vjeruju da je iznimno jeftino.


Izvori: Bloomberg, Investing

CFD-ovi su kompleksni visoko spekulativni instrumenti, koji donose visoki rizik brzog gubitka novca zbog financijske poluge ili zaduživanja. Trebate dobro razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li podnijeti visoki rizik od gubitka svog vašeg investiranog kapitala. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. 84% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ukoliko nastavite investirati u ugovore za razliku (CFD) na virtualne valute, zapamtite da su vrijednosti izuzetno volatilne i mogu rezultirati značajnim gubicima kroz kratko razdoblje. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik. Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država ili Belgije i nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije