Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poduzetništvo

Pametna kuna bira i nagrađuje najbolju poslovnu ideju

\'kuna_unu_nnn_190911\'
19.09.2011.
u 20:02

Projektu su se, u ulozi žirija, priključili uspješni predstavnici hrvatskog poslovnog svijeta

"Pametnom idejom do uspjeha" prvi je online natječaj koji ima za cilj poticanje poduzetništva, kao jednog od najvažnijih segmenata razvoja društva. Od 19. rujna do 9. listopada posjetitelji portala pametnakuna.hr mogu ispunjavanjem prijavnice poslati svoje inovativne i kreativne ideje. Stručni će žiri odabrati tri finalista te im pomoći u izradi poslovnog plana.

Žiri će odrediti pobjednika natječaja, koji osvaja i brojne vrijedne nagrade namijenjene što lakšoj realizaciji ideje. Osim savjetovanja sudionika, stručni suradnici projekta posjetiteljima portala osigurat će korisne informacije i iskustva o pokretanju posla, analiziranju tržišta, pravnim zahtjevima i brojnim drugim temama koje se tiču osnivanja poduzeća i poslovanja. Cilj je rasvijetliti pojam poduzetništva te poticati njegov razvoj. Projektu su se, u ulozi žirija, priključili uspješni predstavnici hrvatskog poslovnog svijeta, a glavni su pokrovitelji projekta Volksbank Hrvatska i Vipnet Hrvatska. Sve o projektu doznajte na pametnakuna.hr/pametna-ideja.

Ključne riječi

Komentara 5

BR
bremza
20:23 19.09.2011.

Nekada uspiješna hrvatska firma Tardi koja je proizvodila toaletpapir, salvete i ručnike a distribuirala svjetski poznate proizvode je na korak do stečaja. Radnici ne dobijaju plaće, ne plaća se više topli obrok, mirovinsko i zdravstveno kasni pa su počeli odlaziti a dobavljači su im počeli otkazivati radi neplaćanja. Toliko su propali da im više ni gradskog HDZ preko kojega su zadnjih 10 godina dobivali velike naruđbe više ne može pomoći jer propadaju i oni. Sanader ih je sve povukao za sobom na dno.

Avatar Aubix
Aubix
14:26 21.09.2011.

Ajde Bremza ne seri, majke ti. Lipo se vrati u štalu i pomuzi krave. Tardi d.o.o. je jedna od rijetkih hrvatskih kompanija koja svoje radnike plaća svakog prvog u misecu, koja nema ni kune zaostataka, koja raste iz dana u dan... I baš si po njima naša kenjat, nesrićo konkurentska i lupežu. Kako ja to znan? Šogorica mi radi u Tardi d.o.o. i zavidin joj ka pas. Ja tri miseca nisan prima plaću, gazda mije je reka da je mora smanjit za 20 posto, a šogorica u isto to vrime dobije povišicu u Tardi. Da Bog dragi da i mene moj gazda tako eksploatira. Jesi li, nesrićo od konkurencije uopće zna, da se na jedno radno misto u Tardi javilo 830 ljudi. Biće zato jer je tamo loše?! Kako samo možeš tako bez veze kenjat, mamlaze da bi mamlaze jedan.

Avatar Aubix
Aubix
14:35 21.09.2011.

Ajde Bremza kako mozes tako srat, majke ti. Lipo se vrati u štalu i pomuzi krave. Tardi d.o.o. je jedna od rijetkih hrvatskih kompanija koja svoje radnike plaća svakog prvog u misecu, koja nema ni kune zaostataka, koja raste iz dana u dan... I baš si po njima naša kenjat, nesrićo konkurentska i lupežu. Kako ja to znan? Šogorica mi radi u Tardi d.o.o. i zavidin joj ka pas. Ja tri miseca nisan prima plaću, gazda mije je reka da je mora smanjit za 20 posto, a šogorica u isto to vrime dobije povišicu u Tardi. Da Bog dragi da i mene moj gazda tako eksploatira. Jesi li, nesrićo od konkurencije uopće zna, da se na jedno radno misto u Tardi javilo 830 ljudi. Biće zato jer je tamo loše?! Kako samo možeš tako bez veze kenjat, mamlaze da bi mamlaze jedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije