Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOSO NOVI PARTNER

Overseas Express uveo dodatnih 200 pick up lokacija u Hrvatskoj

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
22.11.2021.
u 18:29

Velika je novost i usluga povrata paketa na 550 lokacija u Hrvatskoj

Tvrtka za dostavu Overseas Express je povećala svoju mrežu 'pick up' lokacija za 200 novih poslovnica te trenutno svojim korisnicima nudi gotovo 550 lokacija na kojima mogu preuzeti ili vratiti svoje pakete.

U širenje mreže Overseas Express Shopova kontinuirano se ulaže tijekom protekle dvije godine, a najnovije partnerstvo s trgovačkim lancem Boso koji ima čak 203 prodajna mjesta na području Slavonije, svim će korisnicima dostavnih usluga znatno olakšati preuzimanje paketa, stoji u priopćenju. 

- Naš je cilj i želja prilagoditi se navikama i potrebama naših korisnika koji danas sve više kupuju online, ali nisu nužno u vrijeme dostave na svojoj adresi i žele preuzeti paket na nekoj od pick up lokacija u svom susjedstvu i to u vrijeme kad njima odgovara. Ovo partnerstvo s trgovačkim lancem Boso sigurno će pružiti dodatnu vrijednost za sve naše korisnike koji već posjećuju Boso trgovine i za sve one koji jednostavno žele sami birati vrijeme i mjesto dostave, izjavio je Gregor Hueber, generalni direktor Overseas Expressa.

Uz dosadašnje partnere: iNovine, Crodux, Tifon i Tobacco te nove Boso lokacije, Overseas Express nudi najveću mrežu poslovnica za preuzimanje i povrat paketa, stoji u priopćenju, a velika je novost i usluga povrata paketa na navedenih 550 lokacija.

- Trenutno jedini nudimo uslugu povrata paketa putem naših Overseas Express Shop lokacija i velika je to novost koju smo odlučili realizirati zajedno s našim partnerima i koja je zahtijevala znatna ulaganja, a sve u svrhu poboljšanja usluge za naše korisnike, dodaje Hueber.

>> VIDEO Austrija zatvara restorane, barove i trgovine: Vlada uvodi obavezno cijepljenje od 1. veljače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije