Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Potrošač

Jeste li znali da je ulaganje dugoročno najbolja štednja kojom možete doći do financijske neovisnosti?

Ulaganje nove generacije
13. svibnja 2021. u 12:42 91 prikaza
Sar Invest

U ovom izazovnom vremenu upravo je ulaganje način da vaši prihodi postanu kontinuirani, a budućnost vaše obitelji osigurana. Dosta je nesigurnosti koje nosi ova koronakriza - od problema u poslovanju i neizvjesnosti radnih mjesta do nepredvidivosti tržišnih prijetnji i kolebljivosti potrošačkih trendova! Brojni ulagači kažu da su im u tom svjetlu najbolji savjeti koje su dobili: obogatiti se možeš jedino uz više izvora prihoda i nemoj ulagati sam. Oni koji su ove savjete primijenili danas su zadovoljni i sigurni ulagači, kojima pasivni prihodi osiguravaju zimovanja i ljetovanja, školovanje djece, financijski mirno vrijeme starosti kao i mogućnosti novih investiranja.

Možda će vas iznenaditi podatak da čak 80% osoba koje samostalno ulažu novac izgube uložena novčana sredstva? Većina ljudi kad se samostalno upuste u investiranje čini to bez dovoljna znanja, iskustva i stručnosti. Konstantno praćenje i proučavanje stanja i oscilacija na tržištu, kao i velika količina njima nerazumljivih podataka, dovodi ulagače početnike do stresa, te oni vrlo često povuku ishitrene poteze koji ih uvale u gubitke. Nakon doživljena gubitka, ulagače zahvati  strah od ulaganja i investiranja, kao i žaljenje i ljutnja kad vide da se tržište promijenilo, te da su mogli – a propustili -  ostvariti dobit.

Želite ulagati, ali ne znate kako? S povjerenjem prepustite stručnom Sar Invest timu da za vas vodi ulaganje – znanjem i iskustvom.

Sar Invest prati, istražuje i nadzire tržište u potrazi za dobrim i lukrativnim projektima, dionicama, kriptovalutama, cfd-ovima, start-up projektima, platformama koje imaju potencijal rasta, te ulaže u takve projekte. Uz procjene ulaganja, savjetovanja, vođenje investicija i osiguranje rizika, vaš je ulog je siguran  a zarada zajamčena.

Svjetski trend investiranja jedan je od najbrže rastućih načina ostvarivanja profita. Sar Investov stručni tim za vas će pratiti kretanja na tržištu, prepoznavati prilike i ulagati, i to bez ikakva rizika za vaš početni kapital. Ono što Sar Invest čini jedinstvenim na tržištu njegove su ključne vrijednosti: stručnost, transparentnost i sigurnost. Kako bi svojim klijentima pružili potpunu zaštitu rizika njihove investicije, sva ulaganja koja vodi Sar Invest osigurana su profesionalime policama odgovornosti prema trećim osobama kod osiguravajućeg društva, a njihov profit ostvaruje se tek nakon što se dostignu vaši ciljevi ulaganja.

Počnite ulagati još danas, uz Sar Invest osigurajte svoju financijsku neovisnost!

piton
Uhvaćen trenutak
Nevjerojatna scena iz divljine: Piton je kao od šale progutao krokodila...
Logitech
Istražili smo
Evo što niste znali o mišu i tipkovnici