Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA DIREKTIVA

EU uvodi: jednom u radnom vijeku otpust duga poduzetnicima, ali i građanima

02.06.2021.
u 06:28

Nova rješenja trebala bi dovesti do poboljšanja negativnog stava prema stečajnom postupku. Direktivom se sugerira državama da isti princip oprosta dugova za poduzetnike primijene i na građane

Ključne riječi

Komentara 18

IS
istina00
08:05 02.06.2021.

odlično za naše "poduzetnike"...sada će na firmu nakrcati dugove, a pare izvući pa ćemo svi mi plaćati njihove dugove dok će oni krenuti u novi biznis s čistim računima i punim džepovima. genijalno!

Avatar Bongozg
Bongozg
07:50 02.06.2021.

Pa mi smo taj mehanizam izmislili 1993., te ga primjenjivali da skoro sve poznatije poduzetnike. Na obične ljude, naravno nismo, jer niti su oni poduzetnici, niti su članovi povlaštene kaste

JO
jorgen
08:37 02.06.2021.

Ovo aboliranje neodgovornog ponašanja poduzetnika dugoročno će uzrokovati katastrofu za EU proračun, koji je već sada temeljen na plasiranju nepostojećeg novca po uzoru na SAD.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije