Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Đuro Đaković nastavlja pregovore s češkom tvrtkom DD Acquisition o sudjelovanju u restrukturiranju

Predstavnici tvrtke DD Acquisitions inicirali su radni sastanak s brodsko-posavskim županom Danijelom Marušićem i predsjednikom županijske skupštine Perom Ćosićem u sklopu kojeg su prezentirane tri tvrtke unutar Grupacije: Czechoslovak Group, Tatra Trucks i Promet Group
23. veljače 2021. u 15:49 1 komentara 601 prikaza
Slavonski Brod: Ministar Darko Horvat u radnom posjetu Đuro Đaković Grupi
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

U studenom prošle godine Đuro Đaković Grupa izvijestila je javnost kako je društvo DD Acquisition iz Češke novi vlasnik 18,878 posto dionica ove slavonskobrodske tvrtke, a potom u siječnju ove godine objavila da na temelju provedene analize i ocjene dviju pristiglih neobvezujućih ponuda nastavlja pregovore sa češkom tvrtkom DD Acquisition za sudjelovanje u restrukturiranju te slavonskobrodske tvrtke dokapitalizacijom.

Slavonski Brod: Premijer Andrej Plenković posjetio je tvrtku Đuro Đaković Dva ugovora Tvrtke iz sastava Đure Đakovića ugovorile poslove vrijedne više od 40 milijuna kuna

Predstavnici tvrtke DD Acquisitions inicirali su radni sastanak s brodsko-posavskim županom Danijelom Marušićem i predsjednikom županijske skupštine Perom Ćosićem u sklopu kojeg su prezentirane tri tvrtke unutar Grupacije: Czechoslovak Group, Tatra Trucks i Promet Group.

Kako se navodi u priopćenju koje nam je dostavljeno iz ureda za odnose s javnošću Brodsko-posavske županije, današnjem sastanku u ime tvrtke DD Acquisitions nazočili su Jaroslav Strna – osnivač grupacije sa suradnicima Rudolfom Včekom i Bekim Halilijem te brodsko-posavski župan Danijel Marušić, predsjednik županijske skupštine Pero Ćosić, predsjednik Nadzornog odbora ĐĐ Grupe Đuro Popijač, rektor Sveučilišta u Slavonskom Brodu dr.sc. Ivan Samardžić, član Uprave ĐĐ Grupe Hrvoje Kekez, Zlatko Rogožar i Jakob Mađarević.

Slavonski Brod: Ministar Darko Horvat u radnom posjetu Đuro Đaković Grupi Vrijedan posao Đuro Đaković proizvodit će vagone za švicarskog naručitelja

DD Aqusitions je holding poduzeće koje promovira aktivnosti skupine industrijskih i trgovinskih tvrtki s područja obrambene i civilne industrije, uglavnom nastanjene u Češkoj i Slovačkoj.

Na sastanku je naglašena i buduća potreba povezivanja proizvodnog i obrazovnog sustava s ciljem stvaranja mladih i educiranih kadrova koji će, kada im se za to osiguraju i adekvatni uvjeti, ostajati u Brodsko-posavskoj županiji. Svjesni važnosti stvaranja takvog sustava, tvrtka DD Acquisitions ima već dugu i uhodanu tradiciju suradnje s učenicima i studentima.

Zagreb: Posljednji ispraćaj gradonačelnika Bandića
DVOSTRUKA MJERILA
Otto Barić revoltiran Bandićevim sprovodom: Jadnici, sram me gdje živim
UHVATI BIORITAM
Koji kronotip posjedujete? Upoznajte se s ovim unutarnjim satom koji trebate slušati