Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okupljanje komunikatora

Deset godina Weekend Media Festivala

Weekend Media Festival
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
06.09.2017.
u 06:45

Analizirat će krizno komuniciranje Agrokora i problematizirati važnost digitalizacije u obrazovanju

Doživjeli smo deset godina, a sad gađamo dvadeset, riječi su kojima je direktor Weekend Media Festivala Tomo Ricov u utorak otvorio predstavljanje programa jubilarnog desetog izdanja tog najvećeg regionalnog festivala komunikacijske industrije.

– Paralelno će se održavati šest programa, što je najviše do sada na Weekend Media Festivalu, a pozornost bih skrenuo na iduće. Na panelu “Stem, j’taime: budućnost je već počela” Nenad Bakić, Boris Jokić, Mate Rimac i Boris Drilo predstavit će važnost popularizacije STEM obrazovanja mladih i razvoj digitalnog društva, a pažnju će svakako privući i panel koji će se baviti Agrokorom i analizom načina na koji je ta kompanija komunicirala svoju krizu.

Weekend Media Festival
1/7

O najvećem skandalu u svijetu nogometa govorit će novinar Jonathan Calvert koji je skandal razotkrio, a Dominik Osterholt iz Googlea govorit će o transformaciji te kompanije iz internetskog pretraživača u kompaniju koja se bavi razvojem umjetne inteligencije – predstavio je neke od panela Nikola Vrdoljak, direktor programa WMF-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije