Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

AZTN: Agrokor smije preuzeti dijelove Mlinara jer ne ugrožava konkurentnost

todoric
Patrik Macek
31.12.2009.
u 09:39

Konzum će preuzeti Žitnjak, a Belje ima odriješene ruke za kontrolu nad Moslavkom iz Kutine i Tvornicom stočne hrane Popovača. Kako bi ispunio uvjete regulatora, koji je prethodni zahtjev za koncentracijom ocijenio negativno, Agrokor je dijelove Mlinara već prodao

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja sinoć je dala dopuštenje Agrokoru da preuzme preostale dijelove Mlinara, ocjenjujući da ne ugrožava pravila tržišnog nadmetanja. Pojedine tvrtke iz Agrokorova koncerna sada imaju blagoslov regulatora u tržišnoj koncentraciji: Konzum će preuzeti Žitnjak, a Belje ima odriješene ruke za kontrolu nad Moslavkom iz Kutine i Tvornicom stočne hrane Popovača. Kako bi ispunio uvjete regulatora, koji je prethodni zahtjev za koncentracijom ocijenio negativno, Agrokor je dijelove Mlinara već prodao. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

JA
jankoprekobrda
13:10 31.12.2009.

Mafija moze sve, nitko ne vidi opasnosti da se u rukama jedne osobe kncentrira moc kojom vec sada moze ucijenjivati cijelu Hrvastsku. Tim gore sto je prvi miljun Todorica stecen nelegalno, jos krajem sesdesetih godina proslog stoljeca na melorizaciji Crnec Polja. FUJ GADOVI LOPOVSKI!!

Avatar kos
kos
17:34 31.12.2009.

--- jankoprekobrda---Ma nije ti on sam Janko tu ti ima cijela plitička elita prste--- tako neka te ne bude strah oni se i dalje množe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije