Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Investicije

Atlantic razmatra nova ulaganja i kupnju novih tvrtki u Srbiji

\'tedeschi_PXL_unu_280711\'
Pixsell
21.10.2012.
u 14:44

Do sada su sva ulaganja koja smo imali u Srbiji bila više nego dobrodošla kod lokalne zajednice, zaposlenih, smatram da je Srbija kvalitetna zemlja za ulaganje, kazao je Tedeschi

Emil Tedeschi, predsednik Uprave Atlantic Grupe, iznio je planove ove komapnije o novim ulaganjima u 2013. godini u Srbiji čija bi vrijednost bila pet milijuna eura, ne bi li se modernizirali neki već postojeći proizvodni kapaciteti kompanije, uz mogućnost preuzimanja još nekih tvrtki u susjednoj Srbiji, javlja Blic.

Prvi čovjek Atlantica nije obznanio i imena tvrtki na tržištu našeg istočnog susjeda za koje je zaniteresiran, ali je ocijenio kako je u tijeku upravo u sektoru prehrambene industrije sve jača konsolidacija i okrupljavanje.

- Do sada su sva ulaganja koja smo imali u Srbiji bila više nego dobrodošla kod lokalne zajednice, zaposlenih, a bez obzira na manje izazove koji su normalni u poslu, smatram da je Srbija kvalitetna zemlja za investicije - ocijenio je Tedeschi.

Atlantic Grupa vlasnik je tri kompanije u Srbiji - Soko Štarka, Grand kafe i tvornice za proizvodnju  vode i bezalkoholnih pića Palanački kiseljak.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar El Indio
El Indio
16:52 21.10.2012.

Samo ti ulazi, da ne zavrsis ko i oni koji su ulagali u secernu repu

KA
katasteko
10:28 22.10.2012.

Takve izjave su dokaz da se blizi krah. To je ona " Kad jednom uzjasis biciklo moras voziti , ako stanes moras pasti"

TO
Toni50
18:19 23.10.2012.

Zašto to moraju znati Hrvatski čitaoci kakve to veze ima sa kim ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije