Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mobiteli

Popularni iPhone 4 od 17. prosinca i u Vipnetovoj ponudi

iphone4
arhiv vl
09.12.2010.
u 15:51

IPhone 4 nudi aplikaciju FaceTime koja san o videopozivima pretvara u stvarnost

Vipnet će od 17. prosinca u svojoj ponudi imati iPhone 4 i tarife prilagođene ovom  uređaju.

IPhone 4 nudi aplikaciju FaceTime koja san o videopozivima pretvara u stvarnost te novi Appleov zaslon Retina s najvećom rezolucijom dostupnom na mobilnom uređaju, što rezultira boljom preglednošću tekstova, fotografija i videozapisa.

IPhone 4 opremljen je 5-megapikselnom kamerom s LED-bljeskalicom, HD videosnimanjem, Appleovim procesorom A4 te 3-axis gyro senzorima. iPhone 4 pokreće iOS 4, najnovija verzija najnaprednijeg svjetskog mobilnog operativnog sustava, s više od 100 novih dodataka. App Store korisnicima omogućuje preuzimanje više od 300.000 aplikacija, uključujući iMovie kreiran isključivo za iPhone 4.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korincanin
korincanin
00:28 22.12.2010.

Naj naprednijim po čemu??? Mobitel je jednostavno preskup za mogućnosti koje nudi jedino što ima statusni simbol i to Hrvati Pu*e žalosno ja ih znam najmanje troje koji imaju to američko smeće i kukaju da nemaju novaca.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije