Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Office 365 po fantastičnoj cijeni od samo 299 kn!

ofn
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
31.05.2016.
u 12:35

Danas svi žele biti produktivniji, uštedjeti na vremenu, napraviti sve brže i efikasnije. Kako biste to uspjeli, ne postoji bolje programsko rješenje od Microsoft Officea 365.

Office 365 je skup online usluga i servisa, sve što vam treba za rad bilo kada i bilo gdje. Bilo da se služite PC računalom, Macom, tabletom ili telefonom, Office 365 besprijekorno izvršava sve vaše zadatke na bilo kojoj platformi, zahvaljujući sjajnoj optimizaciji.

Omiljeni Office koji poznajete i kojemu vjerujete obuhvaća neizbježne Word, Excel, PowerPoint, Outlook i OneNote za PC i Mac te Publisher i Access samo za PC. Bilo da ste na poslu ili u omiljenom kafiću, možete ostati u vezi s onime što vam je važno. Pristupite potrebnim datotekama u oblaku, otvorite ih i uređujte bez prekida putem računala i mobilnih uređaja.

Po fantastičnoj cijeni od samo 299 kn, kupnjom Office 365 paketa dobivate sljedeće:

  • Jednogodišnja pretplata s najnovijim Microsoft Office aplikacijama

  • Office na PC ili Mac računalu + tabletu i smartfonu, idealno za više korisnika unutar jednog sustava/doma

  • S lakoćom pristupite svojim dokumentima putem Office Mobile aplikacija za iPhone, Android i Windows phone

  • One Drive - 1TB BESPLATNE mrežne pohrane za sve vaše važne datoteke i multimediju

  • 60 minuta BESPLATNIH Skype poziva mjesečno u više od 60 zemalja svijeta

Nove i poboljšane aplikacije se maksimalno fokusiraju na vašu povećanu produktivnost, u suradnji s najboljim operativnim Windows sustavom do sad, Windows 10.

Od mnoštva dodataka, funkcija i novih aplikacija koje obogaćuju Office 365 izdvajamo GigJam, koji je prije par mjeseci predstavljen u probnoj verziji i koji tijekom ove godine postaje važnim dijelom sustava Office 365. GigJam predstavlja dosad neviđen način na koji timovi mogu dovršavati zadatke i mijenjati poslovne procese, pritom rušeći prepreke koje se nalaze između uređaja, aplikacija i ljudi.

Sve aplikacije dolaze u kombinaciji sa servisima koji se neprestano razvijaju, poput servisa za online pohranu podataka OneDrive, Skype for Business, Delve, Yammer te sigurnosnih rješenja dosad rezerviranih za enterprise pakete.

Foto: PR FOTO

Office 365 pruža veću transparentnost i jedinstvenu kontrolu nad vašim podacima u oblaku, uz omogućenu dodatnu zaštitu protiv nepoznatih malwarea i virusa kroz prepoznavanje priloga i linkova koji imaju veću mogućnost da su zaraženi.

Stoga iskoristite ovu fantastičnu prigodu i nabavite novi Office 365 po izvrsnoj cijeni od samo 299 kn u Instar Informatici.

Foto: PR FOTO

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?