Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi koncept uređenja prostora AutoZubak salona!

AutoZubak saloni
Foto: PR FOTO
1/6
PR
Autor
PR članak
28.10.2015.
u 12:58

AutoZubak otvorio nove prodajne salone i završio proces preuređenja prema najnovijim suvremenim standardima na 11 lokacija u cijeloj Hrvatskoj za prodaju i servis marki Volkswagen koncerna

AutoZubakova mreža početkom godine postala je bogatija za dva potpuno nova salona Volkswagenovih automobila u Varaždinu i Slavonskom Brodu. Novi Volkswagenovi saloni rađeni su prema najnovijim standardima marke, kako u smislu vanjskog, tako i unutarnjeg uređenja. Prostiru se na oko 400 četvornih metara u koje stane desetak vozila, tako da kupci u njima mogu vidjeti cijelu VW gamu. Osim novootvorenih, temeljito su obnovljeni i prilagođeni prema novim standardima marke Volkswagen, servisni prijem i AutoZubakovi saloni u zagrebačkom Sesvetskom Kraljevcu i Velikoj Gorici.

Uz prilagođene Volkswagen salone, napravljen je pravi rebrending salonskog prostora i za marku Škoda, a novi AutoZubak Škodini saloni obiluju tehnološkim poslasticama za kupca. Posebno su zanimljivi veliki highlight zidovi na ulazu i u samom salonu i info-kutak s LCD ekranom na kojem se mogu jednostavno konfigurirati automobili. Prvi salon u Hrvatskoj prema novim korporativnim standardima marke Škoda napravljen je početkom godine u Osijeku i prostire se na više od 290 četvornih metara. Škodini saloni temeljito su obnovljeni i u zagrebačkom Sesvetskom Kraljevcu, Varaždinu i Slavonskom Brodu.

AutoZubakov Audi salon u Sesvetama je postao prvi i jedini ekskluzivni trgovac za Audi exclusive sport, a temeljito je preuređen i postojeći Audijev salon u Osijeku, koji je sada dotjeran prema svim korporativnim standardima marke Audi.

„Novi koncept uređenja prodajnih salona označava početak jedne nove ere za AutoZubak, a AutoZubak će i dalje rasti. S novim i preuređenim salonima tu tvrdnju dodatno podupiremo“, rekao je predsjednik Uprave Dimitrije Trbović.

Želite prijaviti greške?