Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE

Honda CR-V sa 120 dizelskih konja

honda cr-v
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
09.11.2013.
u 10:00

Robustan SUV model s novim motorom košta od 219.840 kn, a najlakši dizelski motor u klasi malo i troši

Hondinu gamu dopunila je dizelska izvedba modela CR-V, pokretana 1,6 i-DTEC agregatom, premijerno uvedenim u Civic.

Dizelaš razvija 120 KS. Iz Honde ističu da je novi agregat najlakši dizelski motor u klasi s impresivno niskom potrošnjom goriva. U kombiniranoj vožnji, tvornički deklarirana potrošnja iznosi mu 4,5 l/100 km. Motor je 47 kg lakši od 2,2 i-DTEC agregata, a čitav pogonski sklop je 116 kg lakši od pogonskog sklopa CR-V-a s 2,2 i-DTEC motorom. Manja težina za sobom je povukla još neke dorade, pa su prilagođeni amortizeri, opruge, kočnice. Povećana je krutost stražnjeg ovjesa. Uz novi motor u CR-V se ugrađuje i nov, kompaktan i lagan mjenjač. Honda CR-V 1,6 i-DTEC košta od 219.840 kn, a dolazi uz prednji pogon.

Uz novi dizelski motor, Hondin zastupnik predstavio je i svoj Centar rabljenih vozila, koji već radi u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Sva rabljena vozila prolaze strogi kontrolni pregled i provjeru prijeđene kilometraže. Pružaju usluge zamjene vozila po principu staro za novo ili staro za staro. Daju jamstvo na određena vozila iz Hondinog programa, a rabljeno vozilo može se naručiti i rezervirati.

>> Honda će u Tokiju predstaviti sportski dvosjed i SUV

>> Honda povlači hibride Insight i CR-Z s europskih tržišta?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije