Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 15 MIL. KUNA

HAK svečano preuzeo 24 vozila za pomoć na cesti

HAK
Foto: HAK
1/3
08.05.2014.
u 16:57

Preuzeli su 12 vozila za uklanjanje i prijevoz vozila te 12 specijalnih vozila za popravak kvara na cesti

HAK je danas zajedno s predstavnicima 19 autoklubova u Zagrebu svečano preuzeo 24 vozila za pomoć na cesti u vrijednosti od 15 milijuna kuna. Ovim ulaganjem modernizira se i proširuje vozni park sustava tehničke pomoći HAK-a koji obuhvaća više od 230 vozila i ostvaruje dugoročni cilj ujednačavanja standarda pružanja usluga tehničke pomoći na cesti članovima i svim drugim korisnicima usluga kao i jačanja kapaciteta udruženih autoklubova u jedinstvenom sustavu, priopćili su iz HAK-a.

Predstavnici autoklubova udruženih u HAK (iz Crikvenice, Čakovca, Karlovca, Koprivnice, Križevaca, Nove  Gradiške,  Osijeka, Pazina, Pule, Rijeke, Slavonskog  Broda, Splita,  Varaždina, Vinkovaca i Zagreba) preuzeli su 12 vozila za uklanjanje i prijevoz vozila te 12 specijalnih vozila za popravak kvara na cesti. Prema odabiru autoklubova, koji i sami financijski sudjeluju u ovom programu, odabrano je 11 MAN-ova i jedan kamion Iveco, te 12 Fordovih vozila za pokretne radionice.

"Siguran sam kako će nam proširivanje voznog parka pomoći u dodatnom podizanju kvalitete usluge te predstojeću turističku sezonu dočekujemo spremniji nego ikad", rekao je predsjednik HAK-a Slavko Tušek (na slici lijevo).

>> Ovdje pripazite: Najopasnije ceste u Hrvatskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije