Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripremite se

Idući tjedan stiže toplinski udar, temperature idu i do 34

Fontana
Petar Glebov/PIXSELL
15.06.2017.
u 15:04

Prema 7- dnevnoj prognozi Hravtskog hidrometeoroškog zavoda (DHMZ), nakon sutrašnje moguće slabe kiše i dnevne maksimalne temperature od 32 C, u utorak bi nas moglo šokirati vrućih 33, a u srijedu čak i 34 stupnja.

Prognostičari su za ovo ljeto najavili natprosječno toplo vrijeme, a temperature koji dosežu i do 34 stupnja Celzija stižu već idući tjedan. 

Prema 7- dnevnoj prognozi Hravtskog hidrometeoroškog zavoda (DHMZ), nakon sutrašnje moguće slabe kiše i dnevne maksimalne temperature od 32 C, u utorak bi nas moglo šokirati vrućih 33, a u srijedu čak i 34 stupnja. 

Foto: Screenshot/DHMZ

U petak će u unutrašnjosti biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Mjestimice uz više oblaka moguća je kiša ili pljuskovi s grmljavinom, češći i obilniji prema kraju dana. Na Jadranu pretežno sunčano, no ne potpuno stabilno pa je lokalno moguć pokoji pljusak, uglavnom na sjeveru, javlja Vrijeme.net

U unutrašnjosti će puhat slab i umjeren sjeverac, a na Jadranu slabo jugo i jugozapadnjak. Krajem dana će na sjeveru zapuhati umjerena i jaka bura. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 13 do 18, a na Jadranu od 18 do 23°C. Najviša dnevna temperatura od 25 do 30°C.

Komentara 3

HE
herojulice
18:33 15.06.2017.

Ma baš me briga pa na svakom ćošku u Zagrebu imamo fontanu a bit će ih i još. Temperature mogu rasti i do 50.

Avatar carlz.bromsom
carlz.bromsom
15:34 15.06.2017.

pripremte se, pripremte čednici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije