Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
leopard napada

Znate li što je 'belfie'? Zbog ove fotke guze Kelly Brook eksplodirao internet

Kelly Brook
Foto: KellyBrook/Instagram
22.04.2014.
u 08:29

Utegnula se u gaćice s printom leoparda i pripadajući grudnjak, namjestila se i okinula uz šaljivu poruku "Mind the Gap" ili pazi na razmak.

Britanski model Kelly Brook na svom je Instagramu u ponedjeljak navečer objavila fotku zbog koje je Instagram gotovo pa eksplodirao.

Lijepa brineta poznata po bujnim oblinama objavila je tzv. belfie, fotku svoje guze.

Utegnula se u gaćice s printom leoparda i pripadajući grudnjak, namjestila se i okinula uz šaljivu poruku "Mind the Gap" ili pazi na razmak.

Zgodna igra riječima. "Mind the Gap" rečenica je koja se stalno čuje u londonskom Undergroundu, a upozorava putnike da pripaze na razmak između vlaka i platforme.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Melankolija
Melankolija
10:50 22.04.2014.

Fotka je odlicna, molimo VL jos, jos,.....

PS
Privatni sektor
10:21 22.04.2014.

Belfie je nova internet bolestina, virus koji ce se prosiriti po drustvenim mrezama i onda ce se na kraju roditelji zgrazati i tvrditi da je netko zaveo njihova nevinasca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije