Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna na podrijetlo

Slavica Ecclestone unuci Sophie govori na hrvatskom

tamara ecclestone
Foto: Dwayne Senior/News Syndication/PIXSELL
1/5
20.05.2014.
u 11:45

Za InMagazin Tamara Ecclestone je pričala o kćeri Sophiji i obitelji, koliko još namjerava dojiti i zašto sa suprugom priča samo o pelenama

Ovog petka u InMagazinu Nove TV gledatelji će imati priliku vidjeti prvi intervju Tamare Ecclestone za hrvatske medije nakon rođenja kćeri Sophie. U razgovoru s novinarkom Svjetlanom Matić otkrila je koliko joj je majčinstvo promijenilo život, doji li i hoće li kćer naučiti hrvatski.

– Znala sam da želim dojiti, ali mislila sam da ću to raditi samo prva dva-tri mjeseca, ali sada toliko uživam u tome i mislim da je to odlično za Sophie – rekla je kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić. Priznala je i da je Hrvatska veliki dio njena života i ljubav prema maminoj domovini pokušat će prenijeti i na svoju kćer.

– Moja majka govori hrvatski Sophie pa se nadam da će i ona naučiti hrvatski. Mislim da ih je bolje početi učiti kada su još maleni nego kad odrastu – rekla je Tamara. Priznala je da su joj od rođenja kćeri najvažnije teme razgovora sa suprugom Jayem postale pelene, dojenje i sve vezano za njihovu malu princezu.

>>Šefa Formule 1 sponzorira bivša supruga Slavica, a prijeti mu 10 godina zatvora

>>Slatka mala bogatašica prvi put letjela privatnim avionom

Komentara 3

Avatar Trpimir
Trpimir
21:57 20.05.2014.

Pa i treba joj govoriti na hrvatskom, ali radi se o tome da joj bivsa starleta iz Rijeke govori na hrvatskom zato sto engleski nikada naucila nije, tako da na drugom jeziku joj ionako ne bi niti mogla govoriti, o tome se radi. A niti kcerke joj nisu bas puno od milijardi bilijona koje imaju ulozile u obrazovanje.

DU
Deleted user
16:07 20.05.2014.

i meni je baka govorila na hrvatskom

Avatar Trpimir
Trpimir
14:39 20.05.2014.

Pa i mora joj govoriti na hrvatskom jer u 30godina zivota u centru Londona engleski nikada nije savladala. Kome Bog da novce..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije