Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nešto pošlo po zlu

Planirali ljetno vjenčanje, ali iznenada ga je ostavila?

katy perry
Foto: Gulko/Press Association/PIXSELL
1/4
26.02.2014.
u 11:20

Katy Perry prije nekoliko je dana ostavila 36-godišnjeg Johna Mayera, potvrdio je izvor blizak pjevačici, no razlog prekida nije poznat

Katy Perry i John Mayer navodno su prekinuli, unatoč najavama da bi se ovog ljeta trebali vjenčati.

Perry je prije nekoliko dana ostavila 36-godišnjeg pjevača, potvrdio je izvor blizak pjevačici, no razlog prekida nije poznat.

Iako su posljednjih mjeseci bili nerazdvojni, Mayer nije bio prisutan na njezinim nedavnim nastupima na dodjeli BRIT Awardsa i u Milanu.

Ovo ne bi bio prvi put da par prekida svoju 18-mjesečnu vezu. Prošlog su ožujka prekinuli na nekoliko mjeseci, no nakon što su obnovili ljubav, činilo se kako je par sretniji nego ikad prije.

– Razumijemo se putem glazbe i ljubavi i vrlo smo povezani. Zabavljamo se zajedno – rekla je 29-godišnja Katy u prosincu.

>>Mayer posvetio pjesmu Katy Perry: Zbog nje jedva čekam doći kući

>>Katy Perry: Privlače me muškarci koji su divlje poetični i inteligentni

>>Presretna Katy Perry uhvatila buket na masovnom vjenčanju

Komentara 1

SE
sestrićna
12:27 26.02.2014.

vjerojatno je bilo previše mećave s njegove strane a za nju nigdje snjega...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije