Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imaju dvoje djece

Glamurozno vjenčanje Jessice Simpson i Erica Johnsona

Jessica simpson
Foto: Arroyo-Oconnor/Press Association/PIXSELL
1/9
07.07.2014.
u 08:47

Par ima jednogodišnjeg sina Acea i dvogodišnju kćer Maxwell, a u vezi su već četiri godine. Vjenčali su se u Santa Barbari

Jessica Simpson i bivši igrač američkog nogometa Eric Johnson vjenčali su se u subotu navečer u Santa Barbari.

– Preplavljeni smo srećom što smo se obvezali na vječnu ljubav – poručili su mladenci nakon glamuroznog vjenčanja.

– Reći jedno drugome “uzimam” ispred naše obitelji, prijatelja i, najvažnije, djece, to je bio najljepši trenutak u našim životima – izjavili su.Jessica Simpson, 33-godišnja pjevačica i dizajnerica, nosila je po mjeri šivanu haljinu Caroline Herrere.

Zavjete sa 34-godišnjim bivšim sportašem izmijenila je pred više od 250 gostiju, među kojima je bilo mnogo poznatih lica. Ashlee Simpson sa zaručnikom Evanom Rossom, Jessica Alba, Cash Warren, CaCee Cobb i Donald Faison samo su neka od poznatih imena. Ace, jednogodišnji sin Jessice i Erica, nosio je prstenje, a dvogodišnja kći Maxwell i sin Jessicine sestre Ashlee, petogodišnji Bronx, bili su zaduženi za bacanje latica.Simpson i Johnson u vezi su četiri godine.

– Nisam mogla zamisliti da ću imati boljeg muškarca. Kada bih mogla zaustaviti vrijeme, htjela bih da se ovako osjećam zauvijek – izjavila je nedavno za People Jessica Simpson.

>>Ovako se krije od paparazza!

>>Seksi pjevačica dramatično smršavjela i pokazala novu liniju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije