Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni karakter

Lana Jurčević predstavila kolekciju narukvica 'Love by Lana'

love by lana
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/12
04.12.2015.
u 15:57

Atraktivna pjevačica sama je dizajnirala narukvice od kojih dio prihoda odlazi udruzi 'Veliko srce malom srcu' koja okuplja liječnike i roditelje osoba s urođenim srčanim manama

Pjevačica Lana Jurčević predstavila je svoju kolekciju narukvica 'Love'. Atraktivna pjevačica sama je dizajnirala narukvice koje prije svega imaju humanitarni karakter.

Naime, dio prihoda odlazi u humanitarne svrhe udruzi 'Veliko srce malom srcu' koja okuplja liječnike i roditelje djece s prirođenim srčanim manama. Narukvice, kako je i Lana sama najavila, šire poruku ljubavi, podrške i zajedništva.

-Sretna sam sto vam mogu predstaviti svoje "LOVE" narukvice u suradnji s časopisom Diva u projektu pod nazivom "Be engaged". Ovaj prsten na svilenom koncu će nas sve povezivati, pa smo dio prihoda odlučili dati udruzi "Veliko srce malom srcu". I vi budite veliko srce <3- napisala je Lana na svom Instagramu uoči službenog predstavljanja humanitarnog projekta.

Narukvice od danas možete kupiti u Kozmu po cijeni od 99 kuna, a od svake kupljene narukvice 10 kuna odlazi udruzi 'Veliko srce malom srcu. Pokažite i vi svoju humanost i pomozite mališanima s urođenim srčanim manama da prikupe sredstva za uređaje i lijekove koji im znače život.

>>Dalje idu Lana Jurčević i Luka Nižetić!

>>Spektakularno otvoren najskuplji SP u povijesti, Katarcima pjevala Lana Jurčević

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Komentara 5

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
17:19 04.12.2015.

Dugo je nije bilo na portalu VLa. Već sam se zabrinuo ;)

GR
grodar
17:48 04.12.2015.

Prekrasna Lana

DU
Deleted user
23:27 04.12.2015.

a di je uradak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije