Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni i zaljubljeni

Eva Longoria i njezin novi dečko izgledaju savršeno zajedno

eva longoria
Foto: Miley Cyrus/Twitter
10.12.2013.
u 12:35

Glumica Eva Longoria uživa u novoj ljubavi. Jose Antonio Baston i lijepa glumica pojavili su se zajedno na jednom okupljanju te dodatno podigli atmosferu.

Glumica Eva Longoria uživa u novoj ljubavi. Jose Antonio Baston i lijepa glumica pojavili su se zajedno na jednom okupljanju te dodatno podigli atmosferu. Sve su oči bile uprte u njih, a oni su bez straha izmjenjivali nježnosti pred drugima.

– Viđaju se već neko vrijeme. Divan je prema njoj i pravi je džentlmen, izjavio je izvor za Us Weekly. Predsjednik tvrtke Televisa sretan je s novom ljubavi, no ne i činjenicom da Evu neprekidno fotografiraju jer je u središtu interesa medija. Zajedno su prvi put viđeni u rujnu u New Yorku kako se ljube i drže za ruke.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije