Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZOR IZ NOĆNE MORE

Nakon što im je iz školjke izvirila čegrtuša, uslijedio je puno veći šok

čegrtuša školjka, zmija
Foto: Big Country Snake Removal Facebook
03.02.2017.
u 14:20

Radnici su objasnili kako se čegrtuše oslanjaju na svoju kamuflažu te da preživljavaju tako da ih drugi ne vide.

Amerikanac Jason McFadden šokirao se nakon što je od supruge dobio poruku nedugo nakon što je ujutro otišao na posao u okrugu Jones u Teksasu.

– Što da, dovraga, radim? – stajalo je u poruci koja je bila popraćena fotografijom WC školjke iz koje je virila zmija, piše Washington post.

Nakon što je Jason shvatio da se radi o opasnoj zmiji, ženi je rekao da je ubije. Ona je zgrabila metlu te ju je pokušala ugurati natrag u školjku, no zmija je uspjela izići. Na kraju ju se uspjela ubiti uz pomoć motike, lopate i rezača grana.

Jason je došao kući kako bi bio siguran da su mu žena i sinovi dobro te se prilikom povratka na posao zaustavio u lokalnoj tvrtki koja se bavi uklanjanjem zmija. 

Tek nakon što su oni došli, uslijedio je pravi šok. Radnici su pronašli ukupno 24 čegrtuše (uključujući i ovu ubijenu u WC-u) na njihovu imanju. Trinaest ih se nalazilo u podrumu, a još 10 ih je bilo ispod kuće. 

Radnici su objasnili kako se čegrtuše oslanjaju na svoju kamuflažu te da preživljavaju tako da ih drugi ne vide.

Isaac (4) je prvi vidio glavu čegrtuše te ju je pokušao ukloniti puštanjem vode u školjci, no ona se samo vraćala. Dječak je to prijavio majci koja je bila u početku skeptična, no nakon što je drugi sin vrisnuo, shvatila je da se ne šale.

>> Pjevač pronašao zmiju u wc školjci, pogledajte što se dogodilo nakon toga

Ključne riječi

Komentara 8

JO
jojoja
15:35 03.02.2017.

noćna mora

SJ
Sve je uzalud
16:31 03.02.2017.

..a ja sam mislia da će za njom mungos sa maskom i bocama kisika.......

JE
jejeee
16:28 03.02.2017.

ima da ti se govno smrzne u su*ku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije