Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije bio namijenjen njemu

Muškarac dobio paket na novu adresu, otvorio ga i šokirao se!

paket
Foto: Shutterstock
06.09.2015.
u 19:34

Muškarac je odmah životinjicu odnio kod veterinara, a tamo je veterinarka dijagnosticirala da je tarantula u lošem stanju. Riječ je o vrsti koja može narasti do 28 centimetara i dosta je agresivna. Obrambeni mehanizam joj je izbacivanje dlaka iz trbuha, što može prouzročiti iritaciju kože i sljepilo

Neobična situacija dogodila se muškarcu iz Bristola. Naime, preselio se na novu adresu, a tada je dobio paket. Iako ga je trebao vratiti bivšem stanaru, otvorio ga je i unutra pronašao tarantulu.

Po datumu slanja dalo se zaključiti da je tarantula unutra boravila tri tjedna. U njenoj posudici već se počela nakupljati plijesan. Muškarac je odmah životinjicu odnio kod veterinara, a tamo je veterinarka dijagnosticirala da je tarantula u lošem stanju. Riječ je o vrsti koja može narasti do 28 centimetara i dosta je agresivna. Obrambeni mehanizam joj je izbacivanje dlaka iz trbuha, što može prouzročiti iritaciju kože i sljepilo.

– Kada sam pregledala tarantulu, bilo je jasno da je jako loše, pokazivala je znakove dehidracije i izgubila je dosta dlaka s abdomena. Plijesan jako loše djeluje na tarantule, stoga je pravo čudo što je preživjela – rekla je veterinarka. Nakon pregleda, tarantula je zadržana na liječenju. Nadaju se da će joj pronaći novi dom kada se smiri i oporavi.

>>M. Batinić napao gušter, kolega iz Srbije mislio je da je tarantula

>>Ravnatelj pojeo otrovnu tarantulu pred šokiranim učenicima

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar mf
mf
23:01 06.09.2015.

sezona kiselih krastavaca je počela,izgleda..........

DE
Dex
21:30 07.09.2015.

koga briga tko je što dobio poštom u Bristolu? zar ovi nazovi novinari neznaju malo izač na ulice nego cijeli dan dr***** po kompjuteru kako bi prenesli nešto što se prije pet godina dogodilo u Engleskoj???????????????

DU
Deleted user
09:05 07.09.2015.

Jesenti milu bigulicu, od te vijesti toliko sam se šokirao da sam pao na rit koliko sam širok i dug. Medijskom zaglupljivanju u Hrvata zbilja nema kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije