Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMJESTO ČISTE ODJEĆE

Majka sinu poslala paket pun smeća i time ga naučila ovu važnu lekciju u životu!

Smeće
Foto: Pixabay
21.02.2017.
u 09:36

"Odgojila sam Connora da se ponaša bolje nego što je pokazao"

Student američkog sveučilišta Westminster u Pennsylvaniji nemalo se iznenadio kada je primio paket u kojem je umjesto čiste odjeće i kolača kojemu se nadao od svoje majke iz Marylanda pronašao gomilu smeća. 

Mladi igrač bejzbola i američkog nogometa zapanjeno je gledao u gomilu smeća sve dok nije pronašao pisamce s majčinom porukom da mu vraća otpatke koje je za sobom ostavio tijekom božićnih blagdana koje je proveo u roditeljskoj kući. 

Connor Cox snimku pošiljke objavio je na svom Twitteru uz objašnjenje da mu je mama poslala hrpu smeća koju je on trebao počistiti za sobom.  

Od svoje je sestre Connor poslije doznao da je mama jako ponosna što se dosjetila toj osvetničkoj akciji.

"Odgojila sam Connora da se ponaša bolje nego što je pokazao i smatram da za svoje postupke mora i odgovarati", ispričala je mama i otkrila da mu je poslala tek malen dio otpadaka, a najveće gomile ostale su skrivene u ormaru u njegovoj sobi.  

>> 'Bivšoj sam kupio cvijeće i dar za rođendan, odmah su me pitali koji mi je vrag. Sad ću vam objasniti...'

>> Lijepa nutricionistica otkrila tajnu zašto kavu treba piti prije deset sati ujutro

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
Zorica13
10:01 21.02.2017.

Svaka čast, mislim da bi puno djece trebalo primiti ovakve pakete, zaista je dobra ideja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije