Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ošinulo me'

Hrvat dobio milijune na Eurojackpotu i objasnio kako je izabrao prave brojeve

Eurojackpot
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
11.07.2016.
u 17:21

– Kad sam vidio da se moja kombinacija 'zazelenjela' u trenutku me 'ošinulo' – kazao je dobitnik

Igrač iz Hrvatske dobio je 3,5 milijuna kuna u 23. kolu Eurojackpota, izvijestila je Hrvatska lutrija.

Sretni dobitnik pogodio je kombinaciju 5+1 što znači da mu je samo jedan broj iz manjeg bubnja "falio" za potpuni dobitak. Na pitanje kako se osjeća, odgovorio je "krasno".

– Još mi nije jasno da je zaista o tome riječ i da imam toliko sreće u životu – rekao je dobitnik čiji identitet Hrvatska lutrija nije otkrila. U Eurojackpotu uvijek igra iste brojeve, a oni označavaju za njega važne datume – njegov rođendan, rođendani njegovih roditelja te sestre dok je peti broj odabrao prema godinama starosti kad je počeo igrati Eurojackpot, jer tada je imao 44 godine. Dva broja iz malog bubnja je odabrao nasumce. 

– Kad sam vidio da se moja kombinacija "zazelenjela" u trenutku me "ošinulo". Provjeravao sam prvo na mobitelu i mislio da ne vidim dobro. Nakon toga sam pogledao na tabletu, shvatio da sam zaista osvojio sjajan dobitak i bio sam "na sedmom nebu". U prvom trenutku sam bio izvan sebe od sreće, a onda me ubrzo, isti dan, spustilo na zemlju. U nevjerici sam razmišljao kako nije moguće da imam toliko sreće... I danas, još uvijek ne vjerujem da imam toliko novca. Dobitak sam provjeravao valjda 10 i više puta svaki dan, sve do dana isplate. Čak sam i dva puta zvao Službu za podršku igračima, bio sam jako nestrpljiv – kazao je dobitnik koji je dobitkom vratio dug, pomogao sestri u otplati kredita, a pomoći će i roditeljima u renoviranju stana. 

>>Žena iz Zagreba osvojila Eurojackpot od 131 mil. kuna

>>Eurojackpot od 131 milijun kn pogođen u Hrvatskoj: Uplatio jednu kombinaciju za 15 kn!

Komentara 39

BR
Brontops
19:00 11.07.2016.

LANA555 - plitka si ko' tava, prozirna ko' okno, lajava ko' kuja mog susjeda... PS Hrvatska je najljepsa zemlja na svijetu, dala je bezbroj fantasticnih sportasa, znanstvenika, bezbroj predivnih ljudi o kojima svjedocji milijardu turista... Ti nazalost nisi jedna odod njih (ako si uopce Hrvatica ili iz Hrvatske)!

RI
ridal999
22:32 11.07.2016.

Za one koji mislu da samo nasa drzava ima porez...imaju je sve drzave svijeta!!! Pa i bogate Svicarce deru sa 20-30% poreza. Cudite se ko Mara krivom k.... Jbt!

DU
Deleted user
18:20 11.07.2016.

Praviš se pametan a ne kužiš da je Lutriji u cilju da često pada jack-pot na bilo kojoj igri, a komentar o lopinama i porezu ti je baš vrh, preglup si očito da provjeriš kako u Austriji, Francuskoj, Belgiji, Italiji porez na dobitak je VEĆI nego u Hrvatskoj dok je u Njemačkoj jednak. Bitno da se nešto serucka, ha majmune?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije