Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CeKaTe

Zvijezde estrade glumit će u "Pirandello cabaretu"

don hihot
Davor Višnjić/VLM
12.01.2012.
u 09:27

Dramaturginja Lana Bitenc, u produkciji kazališta Don Hihot, traži glumce i plesače za kabare

– Kod plesača tražimo gipko tijelo i vedar duh – tim riječima Lana Bitenc započela je audiciju za svoj novi projekt "Pirandello cabaret". U produkciji privatnog kazališta "Don Hihot" dramaturginja Bitenc, u povodu 145. godišnjice rođenja velikog talijanskog pisca Luigija Pirandella, na scenu Centra za kulturu Trešnjevka postavlja priču o muško-ženskim odnosima popraćenima zvucima talijanskih kancona legendarnog Al Bana, Rite Pavone i Pina Gagliardija.

– Ispričat ćemo priču kroz oči Pirandellove poremećene žene Antoinette Portulano, koja mu je bila inspiracija za mnoga djela o identitetu, kao što je to slučaj s poznatim djelom "Šest lica traži autora" – rekla je Bitenc.

Kabare će u svom izričaju kombinirati ples, pjevanje, glumu, videoprojekcije i simultano prevođenje talijanskih kancona. Producenti još uvijek ne žele otkriti tko će biti glavne pjevačke zvijezde, ali su nam rekli da je riječ o poznatim imenima hrvatske scene. Premijera je potkraj travnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije