Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Zgrabi knjigu po tvorničkim cijenama!

Jesen je stigla i prije no što smo joj se nadali. I dugo će potrajati. U potrazi smo za nečim toplim. Naša preporuka su – tople riječi. Dobre knjige.
19. rujna 2017. u 15:54 594 prikaza
Tvornica kulture
Foto: Promo

Od nedjelje 17. rujna, pa sve do 27. ovoga mjeseca, kultna zagrebačka Tvornica kulture u Šubićevoj ulici domaćin je jedinstvenog jesenskog sajma knjiga. Organizatori iz izdavačke kuće V.B.Z. (osim ponude svoga izdavačkog programa po najnižim cijenama ikada) potrudili su se osigurati nastupe nekolicine najvećih hrvatskih izdavača: Znanje, Mozaik, Školska knjiga, Egmont, 24 sata, Naša djeca, Naklada Ljevak, Planetopija... koji će izložiti više od 2000 naslova po senzacionalno niskim cijenama: od outlet ponude knjiga po 5 kuna, do popusta koji sežu i do 90 %!

Svakako treba istaknuti i bogatu ponudu strane knjige, te izdanja jednog od najrenomiranijih svjetskih izdavača Taschen, a sve to također po akcijskim cijenama.

Jesen je stigla i prije no što smo joj se nadali. I dugo će potrajati. U potrazi smo za nečim toplim. Naša preporuka su – tople riječi. Dobre knjige. 

A dobre knjige, za sve uzraste i literarne ukuse, od 17. do 27. 9. (otvoreno od 10 do 20 sati, petkom i subotom do 21 sat) "stanovat" će u zagrebačkoj Tvornici kulture (Šubićeva 2). I po rekordno niskim cijenama čekaju da ih "udomite". 

Neka ovdje počnu i vaše pripreme za jesenske duge noći.

Miroslav Tuđman i Ivan Aralica OGLEDI Bog mi je svjedok koliko mi je stalo do sreće bošnjačkog naroda i procvata njegove islamske vjere Franjo Tuđman Suvremena povijest Franjo Tuđman je 
bez ikakve sumnje najoklevetanija osoba u hrvatskoj povijesti Zagreb: Ministrica kulture Obuljen-Koržinek održala konferenciju za medije Natječaj Ministarstvo kulture s pola će milijuna kuna poticati razvoj publike
Objavila i video
TV voditeljici demolirali stan u Zagrebu: 'Vrata su nestala, mokraća na krevetu, prljavština... Strašno'
INA
INA
Razvijaju solarne elektrane, a planiraju i proizvodnju vodika kao pogonskog goriva