Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi

Pogledajte obilazne pravce i 3 linije koje prometuju izmijenjenim trasama

Sanjin Strukic/Pixsell
24.09.2018.
u 08:47

Autobusne linije 139, 141, 148 do sutra, 25. rujna, prometuju izmijenjenom trasom zbog radova na raskrižju Vinogradske ulice i Ilice

Iz smjera Kamaufove ulice onemogućen je izlaz na Vlašku ulicu zbog sanacije tramvajske pruge.

Obilazni pravci su: Petrova –Trg P. Petretića – Vlaška

Za sav promet, do sutra navečer, zatvorena je i zona raskrižja Ilice i Vinogradske ulice zbog sanacije tramvajskog kolosijeka.

Na Aveniji Dubrovnik, kod Ulice M.Parlova, do 28. rujna uspostavljena je privremena prometna regulacija zbog radova rekonstrukcije kružnog toka Remetinec.

Izmjene u javnom prijevozu

Autobusne linije 139, 141, 148 do sutra, 25. rujna, prometuju izmijenjenom trasom zbog radova na raskrižju Vinogradske ulice i Ilice.

U smjeru Jelenovca, Vinograda i Hercegovačke ulice, autobusi voze:

Reljkovićeva – Ilica – Nad lipom – Podolje – Vinogradska i dalje uobičajenom trasom. Pri povratku, autobusi prometuju sljedećom trasom: Vinogradska – Podolje – Nad lipom – Ilica – Vodovodna – Ulica Grada Mainza – Reljkovićeva.

Autobusno stajalište MUP iz smjera Črnomerca u noćima sa 24. na 25. rujna i sa 25. na 26. rujna, bit će premješteno 30-ak metara zapadnije od postojećeg stajališta.

Tramvajska linija 14 prometuje skraćeno do Savskog mosta. Tramvajska linija 7 prometuje skraćeno do Sopota.

Zagrebačka uspinjača neće prometovati do 14 sati.

Za dolazak do Gornjeg grada grad Zagreb preporučuje korištenje autobusnih linija 105 i 150.

>> Pogledajte koje su to crne prometne točke u Zagrebu i okolici

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije