Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesretna 13-ica

Tramvajski kolaps u Zagrebu: Dva tramvaja iste linije sudarila se gotovo istovremeno na Vukovarskoj

Zagrebačka policija zaustavila tramvaj u Zapruđu: Jedna osoba zatečena u alkoholiziranom stanju
Čitatelj Večernjeg lista
20.02.2024.
u 15:13

Nesreća na jednoj od najprometnijih zagrebačkih ulica stvorila je nesnosne gužve

Nesreća u Zagrebu u kojoj su sudjelovali tramvaj i osobni automobila prouzročila je zastoj tramvajskog prometa zbog kojeg su se stvorile velike gužve u Ulici grada Vukovara.

– Zbog sudara tramvaja i osobnog vozila u Ulici grada Vukovara, u zoni raskrižja s Krugama, tramvajske linije 3, 5 i 13 prometuju obilazno preko Savske ceste, Vodnikove ulice i Glavnog kolodvora. Pojedine autobusne linije prometuju uz privremene izmjene i moguća odstupanja od reda vožnje – poručili su iz Zagrebačkog električnog tramvaja.

Naime, tramvaj broj 13 koji je prometovao u smjeru Žitnjaka sudario se s osobnim automobilom marke Peugeot. Tek 15 minuta ranije isti sudar se dogodio nešto istočnije kada je kod Ulice grada Gospića 13-ica imala sudar s osobnim automobilom. Podsjećamo, rano jutros je Zagrepčane dočekao prometni kaos kada je oko 5 sati i 50 minuta u blizini Zapadnog kolodvora u Zagrebu tramvaj na liniji broj 2 (Črnomerec – Savišće) iskliznuo je iz tračnica.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 6

CE
cenzura
15:39 20.02.2024.

Jel to ovaj "novi" iz Njemačke????? Jel ga netko vidio ovih dana ili je na "servisu"????

Avatar film
film
17:54 20.02.2024.

kaj vele senf i benčićka? sigurno je kriv bandić...

BJ
bjmaro
17:08 20.02.2024.

Kolaps u Zagrebu ? Kolaps je konstanta i da nema pljuge sta bi oni jadni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije