Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenili datum

Zbog lošeg vremena odgađa se "Via VINO", evo novog datuma

Turistička zajednica Zagrebačke županije
25.08.2022.
u 18:07

Osim datuma promijenila se i lokacija pa će festival početi u vinariji i galeriji Voštinić-Klasnić u Ivanić Gradu

Zbog loše vremenske prognoze "Via VINO" festival ipak neće početi sutra kako je planirano. Osim datuma, promijenila se i početna lokacija pa će se umjesto na zelinskoj vinskoj cesti uživati na onoj ivanićgradskoj. 

Festival će početi u petak 2. rujna u vinariji i galeriji Voštinić-Klasnić u Ivanić Gradu u 19 sati. Nakon obilaska podruma vinarije smještene na brdu iznad grada moći će se kušati prvi pjenušac napravljen od sorte Škrlet te ostala bijela i crvena vina iz ponude uz prigodne zalogaje koje na otvorenom priprema Barrel Zagreb. 

Istog vikenda, u subotu će Vinogradarska kuća Braje na Plešivici predstaviti prepoznatljive plešivičke sorte i stilove vina. Ponudu vina pratit će i jelovnik kuće Braje uključujući nezaobilazni plešivičkim copanjkom.

U vinariji Litterarii u povijesnoj kuriji Nepeš uživat će se tek 10. rujna od 18 sati, a posjetitelje očekuje obilazak vinarije i kurije, kušanje zelinskih vina dok će u 20 sati početi filmska projekcija na otvorenom. 

Festival će završiti u subotu, 17. rujna u skrivenoj Lugarnici Čardak u Turopolju gdje ćete imati prilike kušati jela sa zagrebačkim crnim tartufom iz turopoljskih šuma. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije