Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
parkirala na žutoj liniji

Zagrepčanka plaća 100 eura onome tko joj isparkira automobil: "Jutros nisam mogla na posao"

Facebook
14.06.2023.
u 14:21

Gledam i ne vjerujem. Auto vam stoji na žuto označenom i onda bi zvali pauka i policiju?, stoji u jednom od komentara

"Hvala vam vrhunski vozači što jutros nemam s čim na posao, idući put zovem i policiju i pauk, posebice onima kojima je pješački parkirno mjesto" stoji u objavi koju je jutros uz fotografiju "skučeno" parkiranog automobila u Facebook grupi "Gajnice jučer, danas, sutra" objavila ljutita Zagrepčanka. 

Naime, fotografija prikazuje crveni automobil bočno parkiran između druga dva automobila, a s prednje i stražnje strane ostavljeno je svega nekoliko centimetara prostora što je autoricu objave razljutilo. 

U nastavku je ubrzo osvanuo i niz komentara, a u brojnima su se vozačici davali savjeti o isparkiravanju u ovakvim situacijama. 

VEZANI ČLANCI: 

– Jesi pokušala puni desni i u rikverc do branika...pa puni lijevi pa naprijed do branika... i tako tri puta i izašla bi – glasio je jedan od komentara s kojim su se brojni složili. Ogorčena Zagrepčanka također se javila u komentarima te se požalila kako je na posao na koncu morala taksijem, a kako će čim se vrati s posla, sa 100 eura nagraditi onog tko joj uspije isparkirati auto. 

– Molim sve kraljeve i kraljice da se ispod prijave za isparkiravanje. Plaćam 100 eura onome tko ga isparkira i snimam taj događaj za publiku – stoji u komentaru. 

Mnogi su primjetili i kako je crveni automobil parkiran na žutom bojom iscrtanoj liniji te komentirali kako će i "sama platiti kaznu za nepropisno parkiranje". 

– Gledam i ne vjerujem. Auto vam stoji na žuto označenom i onda bi zvali pauka i policiju? – također je jedan od komentara. 

Ključne riječi

Komentara 13

JO
JOZO
18:39 14.06.2023.

Ja sam stari vozač bez ijednog kaznenog boda i zanimljivo iz ovog sam kvarta. Izvezao bih ovaj auto u deset manevara.

Avatar SAS
SAS
16:52 14.06.2023.

Ufff, da samo znaš curo iz čega sam se izvukao kod Doma Sportova, ovo je nula......

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
15:29 14.06.2023.

Vise puta sam rjesavao takve situacije ko od sale... Gdje se mogu javiti da to odradim besplatni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije