Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zagrebačko nebo ponovno ugošćuje aeromiting

aeromiting
Zagrebački aeromiting
PR
Autor
PR članak
23.08.2011.
u 15:34

U organizaciji Aerokluba Zagreb, na sportskom aerodromu Lučko u subotu 3. rujna 2011. održat će se XI. zagrebački aeromiting.

U organizaciji Aerokluba Zagreb, na sportskom aerodromu Lučko u subotu 3. rujna 2011. održat će se XI. zagrebački aeromiting. Pokrovitelji ovogodišnjeg događanja su gradonačelnik grada Zagreba, Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport, Zagrebački športski savez i Zagrebački zrakoplovni savez, a organizator najavljuje kako su u cjelodnevnom programu planirane statične izložbe i zasigurno svima najatraktivniji, letački air show.

„Pripreme za ovogodišnji zagrebački aeromiting u punom su tijeku te očekujemo velik broj posjetitelja kao i prethodnih godina. Svi sudionici će se pobrinuti da pruže nezaboravan doživljaj kako bi gledatelji s nama proveli što ugodniji dan u prirodi“, izjavio je Igor Bugarinovski, direktor Aerokluba Zagreb.

S početkom već od devet sati ujutro posjetiteljima će biti omogućeno razgledanje izložbe letjelica i oldtimera, točnije vojnih i policijskih helikoptera, sportskih i ultralakih aviona te jedrilica, dok će svoje umijeće u popodnevnim satima predstaviti sportski padobranci, padobranske jedinice Hrvatske vojske i Specijalne policije MUP-a, jedrilice, akrobatski avioni, helikopteri i avioni Hrvatskog ratnog zrakoplovstva od 15 do 18 sati.

Cijena ulaznice za odrasle osobe iznosi 40 kn, dok je djeci do 15 godina omogućen besplatan ulaz. Parking na aerodromu plaća se 20 kn, dok je planirani pojačani prijevoz ZET-a prema aerodromu Lučko, Ježdovec.

Najnovije informacije mogu se pronaći na službenoj Facebook-stranici XI. zagrebačkog aeromitinga na adresi http://facebook.com/ZGaeromiting  
Rezervni datum u slučaju lošeg vremena je 4. rujna 2011.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?