Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija ispituje

Vlasnik o tučnjavi: Sve je to stvar kućnog odgoja

23.6.2014., Zagreb - Team Club Zagreb, Kaciceva 23. Klub u kojem je u subotu bila tucnjava.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
24.06.2014.
u 12:07

Još nepoznat povod sukoba u Kačićevoj, kad su trojica ozlijedila 18-godišnjaka. Dvojica od njih su već imala problema sa zakonom

Još je uvijek nepoznat povod tučnjave u nedjelju oko 2.45 u kojoj je 16-godišnjak uz pomoć dvojice prijatelja, V. M. (19) i D. B. (19) pretukao osamnaestogodišnjeg A. B. C.-a ispred Team Cluba, poznatog zagrebačkog noćnog odredišta za mlade.

Dok dio svjedoka, doznajemo, staje na stranu žrtve koja je iz tučnjave izišla sa slomljenim nosom i ozljedama glave, govoreći da je samo branio treću osobu, prijatelji napadača ne ostaju dužni. Uzvraćaju kako je svađu koja je rezultirala fizičkim obračunom inicirao upravo ozlijeđeni A. B. C.

Stvarnu situaciju utvrdit će policija kojoj su dvojica 19-godišnjaka otprije poznata po imovinskim deliktima i posjedovanju droge. Vlasnik noćnog kluba I. Pokos o incidentu zna samo da je intervenirala policija, a ne zna jesu li sudionici bili gosti njegova lokala.

–Sve je stvar kućnog odgoja. Klinci se napiju pa rade probleme - Pokos je kratko komentirao učestale tučnjave ispred Team Cluba. Zadnja tučnjava ispred tog kluba u kojoj je sin dubrovačkoga gradonačelnika ozlijedio policajca bila je prije mjesec i pol dana. 

>>U centru Zagreba maloljetnik i dva prijatelja pretukli 18-godišnjaka

Ključne riječi

Komentara 3

MR
mrnmarina
14:07 24.06.2014.

Opaliti porez na šund, koji je postojao u Jugi, pa da vidimo kako će polako nestajati narodnjački klubovi, a sa njima i "zlatna mladež" sa krunicom na retrovizoru BMW ili Audija, iz kojih trešti ćirilica. I nekada su neki slušališali turbo-folk, ali ne u centru ZG, nego u Dubravi ili na zadnjoj stanici dvojke.

MR
mrnmarina
12:50 26.06.2014.

Nije ćirilica kriva za sve, nego ako ih nitko doma ne uči ponašanju, neka to učini zakon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije