Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUKA U METROPOLI

Snažan zvuk uznemirio dio Zagrepčana: 'Dokle više s tim migovima?!' MORH moli građane za strpljenje

Knin: Prelet Migova izna Knina tijekom središnje svečanosti obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
23.09.2022.
u 15:07

Oko 14 sati medijima su počele pristizati dojave zabrinutih građana. Ali, radilo se samo o najavljenom preletu vojnih aviona

Niti dana mira nemaju Zagrepčani koje naizgled svaki dan muče glasni zvukovi u i iznad njihova grada. Sličan se scenarij ponovio i nakon današnjeg preleta MIG-ova nad glavnim gradom.

Oko 14 sati medijima su počele pristizati dojave zabrinutih građana.

"Čulo se poput eksplozije u Dubravi. Sve se zatreslo" piše čitateljica 24 Sata. "Snažna eksplozija! Zatresli su nam se prozori!!! Dokle više s tim migovima?!" zapitala se naša čitateljica.

"Ja sam mislila Putin bacio bombu", "Molim pilote da poštuju brzinu u naseljenome mjestu. Hvala" i "Meni se čini da je taj zvučni zid nad Zagrebom totalno izbušen. Malo malo ga probijaju" samo su neki od šaljivih komentara ovog događaja na internetu, no brojni su građani ispravno istaknuli kako je ovaj put prelet MIG-ova pravovremeno najavljen od strane MORH-a, a podijelila ga je većina medija.

Podsjetimo, letovi će se provoditi na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske i Sisačko-Moslavačke županije na visini iznad 10.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

"Hrvatsko ratno zrakoplovstvo sve aktivnosti provodi u područjima propisanih zona letova sukladno regulativi i pravilima koji reguliraju uporabu zračnog prostora u Republici Hrvatskoj. Tijekom provedbe planiranog leta i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka te molimo građane za strpljenje i razumijevanje, najavili su ranije iz MORH-a.
 

VIDEO: Otkrivamo kako je nastala pogreška u brojenju katolika: Za sve je kriv obrazac za popis

 

Komentara 38

LA
lajh1985
15:30 23.09.2022.

Ovih par sekunda ih smeta, a kad klosari rokaju muziku u birtiji do iza ponoci onda su tihi kao bubice

ST
stomiovotreba
16:08 23.09.2022.

Sta se vise prenemazu, kao u Zagrebu je to jedina buka koja smeta.

FO
fortinaf
15:16 23.09.2022.

Samo jugoslavenčinama smetaju hrvatski MIGovi i hrvatske zastave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije