Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u kinima

Uoči dodjele Oscara vrte se filmovi u konkurenciji, a bit će izložen i jedini naš zlatni kipić

storyeditor/2023-02-24/PXL_IPA_230223_98457622.jpg
26.02.2023.
u 16:30

U povodu 70. obljetnice Zagreb filma pak 3. ožujka u Kaptol Boutique Cinema bit će izložen jedini hrvatski Oscar, koji je zaslužio "Surogat" Dušana Vukotića.

Blockbuster "Avatar: Put vode", film o kralju rock'n'rolla "Elvis", autobiografska priča Stevena Spielberga "Fabelmanovi" i hit Tom Cruisea "Top Gun: Maverick" na repertoaru su Oscar revije koja se uoči dodjele zlatnih kipića 19. put organizira u CineStaru.

Naslovi u ovogodišnjoj konkurenciji gledat će se od 2. do 12. ožujka, a među njima su i "Sve u isto vrijeme" koji ima čak 11 nominacija, "Tar" s Cate Blanchett i "Duhovi otoka" s Colinom Farrellom, osebujni "Babylon" s Margot Robbie i Bradom Pittom, "Kit" u kojemu briljira Brendan Fraser te Zlatnom palmom ovjenčani "Trokut tuge" u kojemu glumi i Zlatko Burić.

U povodu 70. obljetnice Zagreb filma pak 3. ožujka u Kaptol Boutique Cinema bit će izložen jedini hrvatski Oscar, koji je zaslužio "Surogat" Dušana Vukotića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije