Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 11 do 19 sati

U galeriji Klovićevi dvori druženje s vitezovima Reda Čuvara grada Zagreba i povjesna izložba

turnir
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/3
29.05.2021.
u 10:05

U 12, 13 i u u 17 sati održavaju se i stručna vodstva po izložbi "Mač - jednom davno...", uz koje će posjetiteljima biti zadano 12  zabavnih zadataka.

Uvijek ste se pitali zašto je Sveti Juraj ubio zmaja? Željeli ste vidjeti taj hrabri čin? Oni koji danas posjete Galeriju Klovićevi dvori sati imat će za to i priliku. Održava se, naime, edukativni program iz izložbu Hrvatskog povjesnog muzeja "Mač-jednom davno". 

Dio programa je i priredba u  izvedbi Reda Čuvara grada Zagreba u GKD-u ove subote, a više informacija možete saznati putem poveznice. Osim toga, organizirano je i druženje s vitezovima iz Reda Čuvara grada Zagreba, kao i radionica Heraldike od 11.30 do 13.sati, a zainteresirani se nakon predstave mogu pridružiti  Artionici, na kojoj ove subote možete postati vitezovi, naučiti više o heraldici i izraditi vlastiti grb i viteški štit. Moći će se, usto, napraviti i selfie s vitezovima u sjajnim oklopima te saznati detalje o viteškom životu. 
 
U 12, 13 i u u 17 sati održavaju se i stručna vodstva po izložbi "Mač - jednom davno...", uz koje će posjetiteljima biti zadano 12  zabavnih zadataka.   
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije