Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KC Travno

To je bio pravi pogodak - Lutkarska opera Carmen otvorila 46. PIF

PIF festival, portal (1)
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
Autor
Mateja Šobak/VLM
10.09.2013.
u 20:58

- Do subote slijedi još mnogo kvalitetnih i dobrih predstava koje će izvesti više od dvjesto lutkara iz sedam zemalja - najavila je urednica programa PIF festivala, Livija Kroflin

Rezanjem imaginarne vrpce koju su pridržavale lutke, gradonačelnik Milan Bandić večeras je otvorio 46. međunarodni festival kazališta lutaka, popularni PIF, u Kulturnom centru Travno.

Prve noći festivala posjetitelji su imali priliku uživati u lutkarskoj operi Carmen, ruskog kazališta Teremok, a sudeći po reakcijama, ona je za prvi dan festivala bila pun pogodak.

- Do subote slijedi još mnogo kvalitetnih i dobrih predstava koje će izvesti više od dvjesto lutkara iz sedam zemalja - najavila je urednica programa PIF festivala, Livija Kroflin te dodala kako je posebno ponosan na ovogodišnji program festivala koji sadrži i predstave za odrasle.

 >>Igrano-lutkarska predstava \"Tri praščića\" uskoro na Trešnjevci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije