Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba cvijeća

Svakodnevni program Floraarta na Bundeku od 30. svibnja

floraart
Antonio Bronić/PIXSELL
23.05.2012.
u 14:06

Uz izložbu cvijeća, Floraart će predstaviti tradicijske obrte i rukotvorine savskoga kraja te prikaz sportskog ribolova kakav je nekad bio

Međunarodna vrtna izložba Floraart, na kojoj će se predstaviti 151 domaći i 10 svjetskih izlagača, bit će otvorena 30. svibnja na jezeru Bundek. Posjetitelji će moći pogledati prodajne prostore, izložbu ukrasnog bilja, opreme za uređenje vrtova, cvjećarskog pribora i alata, sjemenja i ukrasne keramike.

U šatoru na istočnoj strani Bundeka održat će se stručna predavanja, kreativne radionice, promocije knjiga te nastupi raznih izvođača. Za najmlađe posjetitelje svakodnevno će se održavati kazališne predstave, dok će stariji uživati u kušanju tradicijskih jela i pića. Projekt “Lijepa naša Sava”, koji će se održati 2. lipnja u sklopu Floraarta, posjetiteljima će predstaviti tradicijske obrte i rukotvorine savskoga kraja te prikaz sportskog ribolova kakav je nekad bio. Izložba će biti otvorena do 3. lipnja od 9 do 21 sat, a ulaz je za posjetitelje besplatan.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
detour
14:16 23.05.2012.

jos jedna bandicevska tresh priredba koja u stvarnosti izgleda prejadno, a kosta nekoliko milijuna kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije