Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OAZA ZA PSE

Suvremeni Vau Park gradi se u Maksimiru

vau park
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/6
10.07.2014.
u 08:30

Površina je travnata, na njoj će se nalaziti tri agility sprave, ali i dva opločena “otoka” povezana stazom za boravak vlasnika pasa

Na Međunarodni dan zaštite životinja 4. listopada više od 60.000 zagrebačkih pasa na raspolaganju će imati još jedan svoj park za rekreaciju. Kako je najavljeno jučer, Vau Park, koji sa 300.000 kuna financiraju Nestle Purina i Pet centar, a gradi ga Zrinjevac, bit će napravljen po najsuvremenijim svjetskim standardima.

– U isto vrijeme u parku, koji će se nalaziti između Maksimirske i Hegedušićeve ulice, moći će se igrati do 60 pasa, a park će imati i tri agility sprave kako psima nikad ne bi bilo dosadno – objasnio je arhitekt Duje Dvornik te dodao kako je Vau Park zamišljen kao travnata površina s dva opločena “otoka” povezana pješačkom stazom, koji su zamišljeni za boravak vlasnika. U radove na gradnji parka krenut će se u drugoj polovici kolovoza, a na području Maksimira bit će to treći park za rekreaciju i igru pasa.

>>Zagreb ima 70.000 pasa, a može ih se šetati na samo četiri lokacije

Komentara 8

DU
Deleted user
13:38 10.07.2014.

A da se malo uloži u osuvremenjivanje vlasnika? Pa da konačno pokupe govno svojih psa zbog koji se ne može ni na jednu travnatu površinu. A skoro ni na pločnike!

MI
Milkica
11:15 10.07.2014.

I što ne valja livadi ovakvoj kakva je sada? Čemu ove kerefeke?

HR
hrxxx111
15:54 10.07.2014.

bio zimus u becu. u centru grada u parku zicom ograđeno 10m X 10m, dolje malč i 4-5 pasa trci . cemu ove kerefeke i trosenje love na gluposti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije