Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja u Zagrebu

Sporazuma o političkoj suradnji između Hrvatske stranke prava i Budnice hrvatske

Sporazum
22.03.2017.
u 16:53

U stožeru kandidata za gradonačelnika Grada Zagreba Dragana Martinovića potpisana je suradnja.

Novoizabrani predsjednik Hrvatske stranke prava Karlo Starčević, te predsjednik Budnice hrvatske Dragan Martinović potpisali su danas sporazum o političkoj suradnji.

- Moramo se zajednički boriti za povratak duha poduzetništva u Zagreb. Mladima treba poslati poruku da je to jedina platforma na kojoj mogu graditi svoju budućnost, pri čemu Grad mora pomoći dajući im na korištenje gradske prostore, te u suradnji s bankama osigurati povoljnije uvjete kreditiranja i biti im potpora - rekao je kandidat za gradonačelnika Dragan Martinović u čijem je stožeru suradnja javno potpisana. Karlo Starčević je pak istaknuo da treba "mijenjati klimu u Gradskoj upravi te da svi koji samo čekaju plaću trebaju otići"

Ključne riječi

Komentara 9

LI
lima83
07:45 23.03.2017.

perspektivni mladići. očekujem da će dobiti 10 glasova

RI
rikavac
22:26 22.03.2017.

Vi budite sretni i ako vasi naj bliznji daju glas.

DU
Deleted user
11:40 23.03.2017.

Oni su svijetla budućnost Zagreba! Ovaj desni mi izgleda malo kao nepriseban.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije