Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni kapetan proslavio 73. rođendan

Rudi Belin: Želim s dečkima na tekmu u Francusku

07.11.2015., Zagreb -  Slavni igrac Dinama Rudi Belin proslavio je rodjendan u kaficu Gentlemen gdje se okupila generacija Dinamovih igraca iz generacije 1967. Na proslavu rodjendana dosao je i gradonacelnik Zagreba Milan Bandic. Photo: Sanjin Strukic/PIX
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
09.11.2015.
u 10:00

Sve vas vodim, obećao je Šuker i za svaki slučaj snimio okupljenu ekipu

Znate gdje ćete ih pronaći: svake godine u isto vrijeme na istom mjestu.

Plavi kapetan zasad jedine Dinamove generacije ovjenčane europskim trofejem Rudi Belin u svojem će Gentlemanu, nedaleko doma kluba u kojem je zabilježio brojne sjajne igračke trenutke, slaviti rođendan.

Pa ovdje je cijela momčad

Rudaču su 73 ljeta, a kolege su se i ovaj put pobrinule da proslava bude za pamćenje. Standardnoj postavi, Zlatku Škoriću, Branku Gračaninu, Krasnodaru Rori, Zdenko Kobeščaku, Marijanu Čerčeku, Joži Čačkoviću, Ivi Šušku, pridružili su se i Ivica Senzen, Josip Malogorski, Zvonimir Magdić... Plavi je kapetan, čije liječenje ide dobro, i sam bio pomalo iznenađen odazivom.

– Zahvaljujem svima koji su došli, koji su moja podrška kada mi je najpotrebnije. Najljepše bi bilo da mogu biti uz dečke u Francuskoj – rekao je Rudi, koji je na dar dobio i pjesmu. "Stalno bdije, malo spava, ljudina je to prava, na svoj način život prima, pošten je prema svima", stihovi su koji o slavljeniku doista govore puno.

– Pa ovdje je cijela momčad, možemo odmah zaigrati – ubrzo je stigao i gradonačelnik Milan Bandić. U intermezzu su se prisjetili uspjeha, 44 međunarodne utakmice bez primljena gola s gol-razlikom 72:0, činjenice da protiv Peleova Santosa nisu izgubili u dvije utakmice, pobjede protiv Zvezde 1969. u Beogradu sa 3:1...

Vrhunac večeri

A onda još gostiju, Davor Šuker u pratnji Zorislava Srebrića, pa za njima i Igor Cvitanović, Damir Krznar, Miralem Ibrahimović. Vrhunac večeri, pak, bio je najljepši dar Rudiju za rođendan.

– Sve okupljene vodim na prvu utakmicu u Francuskoj – obećao je Šuker. I da slučajno ne bi nekog zaboravio, svojim je smartphoneom sve snimio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije