Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv radova

Prosvjednici potjerali Milana Bandića s Trga žrtava fašizma

Milan Bandić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/4
02.10.2018.
u 22:09

Došao je provjeriti kako napreduju radovi, no otišao je uz brojne zvižduke.

Prosvjednici koji mjesecima prosvjeduju protiv radova na Trgu žrtava fašizma večeras su potjerali zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića s navedenog trga.

On je došao provjeriti kako napreduju radovi oko Meštrovićevog paviljona na tome trgu u središtu metropole, okupljeni su ga potjerali uz povike i zvižduke.

Komentara 47

AR
Artukovic
23:16 02.10.2018.

Sasvim su slucajno bili tamo....besposlicari pa su po cijele dane i noci po prosvjedima. Svi clanovi komunistickih udruga koje se ionako financiraju iz proracuna...pa im se može.

SO
SoloHan
22:56 02.10.2018.

Besposličari

DO
dom7
23:03 02.10.2018.

Koji prosvjednici ove dvije babe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije