Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Pronađena bomba na parkiralištu ispred Gradskog poglavarstva!

bomba gradsko poglavarstvo (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
04.03.2011.
u 16:55

Oko 15.30 sati građanin je dojavio kako se na parkiralištu na Trgu Stjepana Radića nalazi sumnjiva naprava za koju je odmah posumnjao da je riječ o paklenoj napravi.

Jučer poslijepodne na parkiralištu ispred Gradskog poglavarstva pronađena je bomba!

Naime, oko 15.30 sati građanin je dojavio kako se na parkiralištu na Trgu Stjepana Radića nalazi sumnjiva naprava, a odmah je posumnjao da je riječ o bombi.

Iz policije su poručili kako je na teren odmah izašao protueksplozijski odjel PUZ-a i utvrdio da je doista riječ o improviziranoj eksplozivnoj napravi iz kućne radinosti.

Bomba nije bila postavljena ispod automobila te obližnje Poglavarstvo nije bilo evakuirano.

Vještačenje je bombe u tijeku, a počinitelj će biti kazneno prijavljen odmah po uhićenju.

Ključne riječi

Komentara 6

BA
Bandit
11:46 05.03.2011.

To su ti vecina novinara preko VEZE ...Zaposleni neskolovani ...

Avatar million
million
19:08 04.03.2011.

Da nema na slikama registracijskih tablica na autima , mnogi bi morali nagadjati o kojem se gradu radi u tekstu !!!!! Sta su ti novinarcici !

VI
Vito
07:05 06.03.2011.

Gdje je na slici ta nazovi eksplozivna naprava? Danas novinari imaju fotoaparate, i kamere, kojima mogu približiti daleke predmete da izgleda kao da su ispred nas na pola metra. Ovo je samo antipropaganda ove vlasti koja dezinformacijama stvara malo čudno stanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije