Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenska prognoza

Ovaj tjedan će se temperature penjati do 20 °C, a od petka ponovno kreću drastične promjene

Sunčani jesenji vikend u centru Zagreba
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
1/4
17.10.2021.
u 12:00

Dobre vijesti za ljubitelje sunčanog vremena stižu iz DHMZ-a za naredni tjedan.

Danas će biti pretežno sunčano, a ujutro je na širem području grada bila koja se dulje zadržala. Vjetar uglavnom slab. Najniža jutarnja temperatura zraka od 0 do 3°C. Najviša dnevna oko 16, na vrhovima okolnog gorja od 10 do 12 °C, javlja Državni hidrometeorološki zavod.

A dobre vijesti za ljubitelje sunčanog vremena stižu iz DHMZ-a za naredni tjedan. Bit će, kao i proteklog vikenda, djelomice sunčano uz slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka od 14 do 16, na vrhovima okolnog gorja oko 10 °C. U srijedu i četvrtak temperature će se penjati do 20 °C, a tek u petak se očekuje ponešto kiše, pad temeprature zraka za desetak stupnjeva i ponovno ono pravo jesensko vrijeme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije