Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otkriveni detalji i program Headliners stand up comedy festivala!

Headliners stand up comedy festival
06.06.2023.
u 14:22

Desetak dana uoči najzabavnijeg festivala pod kreativnom palicom Ivana Šarića, koji će u dva dana trajanja okupiti 8 najpoznatijih komičara iz regije, karte za prvi dan programa potpuno su rasprodane!

Headliners stand up comedy festival kao jedinstveni događaj na našem području donosi pravu eksploziju smijeha i talenta što su ljubitelji dobrog stand upa i prepoznali te u rekordnom roku osigurali karte za ovo odlično druženje u Rougemarin Parku.

Dok je prva večer rezervirana za jake snage hrvatske komičarske scene, Vlatka Štampara, Gorana Vinčića, Antu Travizija i Ivana Šarića, drugi programski dan, koji je još jedini ostao dostupan, donosi četiri stand up „genijalca“ regije.

Prva zvijezda večeri je Srđan Olman, komičar rodom iz Subotice, koji se s pravom može nazvati jednim od vodećih imena stand up scene. Sa svojim jedinstvenim humorom i brojnim nastupima na svim većim festivalima stand up komedije, Srđan je pravi majstor svog zanata. Njegov talent nije ostao nezamijećen ni izvan granica Balkana te je osvojio publiku i u Mađarskoj, Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj i Kanadi. Nakon prve „runde“ fora koje će po programu započeti u 21 sat, na stage dolazi Andrija Dabanović, vrhunski komičar iz Podgorice te osnivač i direktor regionalnog stand up festivala „Opuč“. Njegov oštar um, brza reakcija i originalan humor osiguravaju da je svaki njegov nastup nezaboravan.

Iz Slovenije dolazi Ranko Babić, glumac i stand up komičar koji je bio na čelu prvog vala stand up komedije u svojoj zemlji. U skoro 20 godina dugoj karijeri, Ranko je stekao ogromno iskustvo i popularnost, a njegove predstave privlače tisuće gledatelja...pogotovo one u krizi srednjih godina. Kao „šećer na kraju“ subotnje večeri nastupat će Srđan Jovanović, talentirani glumac iz Beograda, poznat po svojim nastupima u renomiranim kazalištima i na televiziji. Osvajajući publiku svojim istraživanjima muško-ženskih odnosa, političke situacije i utjecaja medija na suvremenog čovjeka, ovaj komičar zabavit će i ekipu u izlasku i parove koji su došli na spoj, a i predstavnike starije generacije.

Drugi dan festivala donosi tako pravu smotru najboljih komičara s Balkana, a prije i nakon njihovih nastupa očekujte zabavan DJ program! Broj ulaznica za subotu dostupne su putem sustava Entrio pa požurite! Sve informacije, kao i novosti vezane uz prodaju ulaznica za festival možete pratiti putem službenog Facebook pagea i Instagram profila.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije